Folders van Praxis

Laatste folderupdate: 19-09-21

Praxis folder

Geldig: 20 sep. tot en met 26 sep.
Trending

Deze Praxis folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis verf folder

Geldig: 8 jul. tot en met 31 okt.
Trending

Deze Praxis verf folder met actuele aanbiedingen is nog 41 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis sanitair folder

Geldig: 4 jul. tot en met 30 jun.
Trending

Deze Praxis sanitair folder met actuele aanbiedingen is nog 283 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Praxis folder online staat?
Al 26.587 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Praxis folder online staat?
Al 30.310 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Praxis folder en aanbiedingen

Elke doe-het-zelver of klusser weet dat hij eerst de Praxis folder moet raadplegen voordat hij aan een klus begint. Deze folder is namelijk speciaal " voor de makers" samengesteld en staat bomvol scherpe aanbiedingen en tips. Praxis is één van de grootste bouwmarkt ketens met 147 winkels in Nederland, waarvan 24 Praxis Megastores en een overzichtelijke webshop waar je alle artikelen ook kunt bestellen en kunt laten thuisbezorgen. Kan het makkelijker? Praxis biedt een ruim assortiment doe-het-zelf artikelen, zoals gereedschap, verf, behang, raamdecoratie en tuinartikelen van goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs, welke vaak lager is dan vergelijkbare bouwmarkten. Voor elke klus heeft Praxis het juiste assortiment, goed advies en de beste service.  Bekijk daarom ook de wekelijkse reclame folder voor alle scherpe aanbiedingen en acties of bekijk het Praxis magazine voor handige tips of het laatste nieuws over het nieuwe assortiment. Wanneer je liever niet online bestelt en liever direct je materialen op wilt halen in de dichtstbijzijnde winkel, print dan ook de Praxis kortingsbon uit. Deze vind je hier: https://www.praxis.nl/acties/kortingsbonnen . " Praxis, voor de makers!" Meer informatie over de Praxis bouwmarkten, Black Friday aanbiedingen, openingstijden incl. koopzondag, de online reclame folder en de Praxis online deals kunt u vinden op: www.praxis.nl