Folders van Praxis in Arnhem

3 Filialen

Praxis folder

Geldig: 27 Mar tot en met 2 Apr
Trending

Deze Praxis folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder

Geldig: 20 Mar tot en met 31 Aug
Trending

Deze Praxis folder met actuele aanbiedingen is nog 153 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis Sanitair folder 2022/2022

Geldig: 27 Dec tot en met 31 Dec
Trending

Deze Praxis Sanitair folder 2022/2022 met actuele aanbiedingen is nog 274 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder - Verf Special

Geldig: 15 Dec tot en met 30 Jun
Trending

Deze Praxis folder - Verf Special met actuele aanbiedingen is nog 90 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder - Elektrisch Gereedschap

Geldig: 16 Nov tot en met 31 Jul
Trending

Deze Praxis folder - Elektrisch Gereedschap met actuele aanbiedingen is nog 121 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis Duurzaamheidsspecial

Geldig: 25 Sep tot en met 26 Sep
Trending

Deze Praxis Duurzaamheidsspecial met actuele aanbiedingen is nog 544 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis filialen in Arnhem

Praxis folders
Praxis Amsterdamseweg 127 6814GD Arnhem
openingstijden
Praxis folders
Praxis Heerlenstraat 75 6845AE Arnhem
openingstijden
Praxis folders
Praxis Schaapsdrift 91 6824GR Arnhem
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Praxis adressen en openingstijden in Arnhem

Je vindt hier alle Praxis adressen en de bijbehorende openingstijden van Praxis in Arnhem. Hierdoor weet je altijd of de Praxis bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Arnhem en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Praxis folder in Arnhem en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Praxis in Arnhem of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Praxis website.

Veelgestelde vragen over Praxis

Is er een Praxis winkel in Arnhem?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Praxis én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Praxis winkel in Arnhem of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Praxis in Arnhem voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Arnhem en de dichtstbijzijnde Praxis winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Praxis winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Praxis in Arnhem nu open?

De Praxis winkel in Arnhem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Arnhem filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Praxis in Arnhem?

De aanbiedingen van deze week uit de Praxis folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Praxis winkel in Arnhem. De beste aanbiedingen in Praxis Arnhem zijn: Rosalie corner set + lyon tafel, Deurkruk langschild blind nostalgie mat nikkel zwart en Cartri kastanjeafsluiting op rol 5x0,75m.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Praxis in Arnhem?

De huidige openingstijden van Praxis in Arnhem vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Praxis winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Praxis in Arnhem?

Praxis heeft zulke interessante aanbiedingen Rosalie corner set + lyon tafel, Deurkruk langschild blind nostalgie mat nikkel zwart en Cartri kastanjeafsluiting op rol 5x0,75m, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Praxis in Arnhem. Helaas zit een Praxis winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Arnhem.


Mocht er geen Praxis gevestigd zijn in Arnhem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwmarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Praxis tijdens koopzondag?

De openingstijden van Praxis in Arnhem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Praxis winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Praxis op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Praxis geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Praxis afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Praxis voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Praxis in Arnhem?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Praxis natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Praxis en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Praxis of bekijk de actuele Praxis folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...