188 Praxis Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Praxis filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 188 Praxis filialen in Nederland.

150 Steden

Populaire steden met een Praxis filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Praxis adressen en openingsuren

Bekijk alle Praxis adressen en de bijbehorende openingsuren van Praxis in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Praxis bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Praxis folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Praxis in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Praxis website.

Veelgestelde vragen over Praxis

Waar vind ik een Praxis winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Praxis winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Praxis vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Praxis bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Praxis winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Praxis gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Praxis vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Praxis heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Praxis?

Inmiddels heeft Praxis diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Bouwmarkt heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Praxis winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon