Amsterdam, 30 januari 2023

Samenwerking Wepublish en Folderz.nl

Folderz.nl, één van de grootste online reclamefolder- en aanbiedingen platformen van Nederland en WePublish, de expert in het creëren van dynamische digitale folders, kondigen vandaag hun strategische samenwerking aan. Deze samenwerking belooft een revolutie in de wereld van digitale reclamefolders, waarbij meer dan 35 miljoen jaarlijkse bezoekers en circa 45 miljoen folders jaarlijks worden bekeken.


Synergie van Sterktes

Folderz.nl, welke met hun website en app al sinds 2008 dé bron is voor consumenten die op zoek zijn aar online folders en aanbiedingen, combineert zijn krachten met WePublish, wiens expertise ligt in het ontwikkelen van interactieve en dynamische digitale folders. Samen zullen zij een uniek platform bieden dat niet alleen de zichtbaarheid van reclamefolders vergroot, maar ook een diepere, data-gedreven inzichten in consumentengedrag biedt.Een Win-Win voor retailers en consumenten

Deze samenwerking is meer dan een bundeling van diensten; het is een samensmelting van visie en technologie. Folderz.nl zal zorgen voor een verhoogde traffic naar de folders, terwijl WePublish zal zorgen voor de creatie van state-of-the-art, dynamische folders die de gebruikerservaring verbeteren. Dit betekent een verbeterde zichtbaarheid voor retailers en een rijkere, interactievere ervaring voor consumenten.Data-driven toekomst

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de nadruk op data-analyse. WePublish's expertise in het bundelen van data van alle reclamefolder platformen, waarvan Folderz.nl een belangrijk onderdeel is, zal leiden tot beter geïnformeerde beslissingen voor marketeers en een meer gepersonaliseerde winkelervaring voor consumenten.


Vooruitblik

"We zijn verheugd om samen te werken met WePublish," zegt Sebastiaan Kaland, CEO van Folderz.nl. "Deze samenwerking stelt ons in staat om onze reikwijdte te vergroten en onze klanten een nog betere ervaring te bieden." "Daarnaast hebben zij ook een duidelijke internationale visie, waardoor we elkaar ook kunnen versterken in de andere 28 landen waar wij actief."


Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met Jim van der Poel, Managing Director bij Kingbee B.V. via [email protected].
Over Folderz.nl

Folderz.nl is sinds 2008 een toonaangevend online platform voor reclamefolders in Nederland, biedt een uitgebreide collectie van actuele folders, aanbiedingen en promoties van diverse retailers.Over WePublish

WePublish is gespecialiseerd in het creëren van dynamische digitale reclamefolders en biedt diepgaande data-analyse voor een geoptimaliseerde klantbeleving.

Download de gratis app met 2350+ winkels
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw