Over ons

Sinds 2008 is Folderz.nl dé specialist in het online publiceren van promotiemateriaal van retailers en merken. Folderz is onderdeel van Kingbee BV en is actief in 28 landen:

 1. Argentinië
 2. Australië
 3. België
 4. Brazilië
 5. Canada
 6. Chili
 7. Colombia
 8. Denemarken
 9. Duitsland
 10. Ecuador
 11. Frankrijk
 12. Hongarije
 13. Italië
 14. Mexico
 15. Nederland
 16. Noorwegen
 17. Oostenrijk
 18. Peru
 19. Polen
 20. Portugal
 21. Roemenie
 22. Spanje
 23. Tsjechië
 24. Verenigd Koninkrijk
 25. Verenigde Arabische Emiraten
 26. Verenigde Staten van Amerika
 27. Zuid-Afrika
 28. Zweden

.

Ons gemotiveerde team van folderspotters, programmeurs en designers houdt zich dagelijks bezig met het folderaanbod op onze websites, zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van alle actuele folders. Onze platformen en apps groeien erg hard en hebben momenteel meer dan 7 miljoen bezoekers per maand die zo’n 15 miljoen folders bekijken.


De kracht van onze groei is de organische vindbaarheid van ons platform. Alle bekende winkelformules nemen bij ons top 5 posities in, wat leidt tot tienduizenden kliks per folder. Meedoen met jouw winkel is dus gegarandeerd additionele traffic en omzet.


We hebben duidelijk een andere propositie dan onze concurrenten; wij gaan voor het breedste aanbod omdat onze gebruikers in onze optiek nooit een winkel mag missen om zijn beste keus te kunnen maken. Iedere retailer kan lokaal, landelijk of wereldwijd in de landen waar wij vertegenwoordigd zijn meedoen.


Op www.folderz.nl tonen we alle actuele folders van grote en kleine winkelketens in Nederland. Dit zijn niet alleen alle supermarkten en bouwmarkten, maar ook elektronicazaken, modezaken, speelgoedwinkels, computerwinkels, drogisterijen en nog veel meer. Zelfs de meeste lokale winkels hebben we voor jou vermeld. Wil je een winkel als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee ben je altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen van jouw favoriete winkels en heb je jouw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld. Daarnaast hebben we ook een Folderz app voor Android gebruikers in de Google Play Store en een IOS App voor Apple gebruikers.


Waarom kiezen voor de Reclamefolders APP by Folderz.nl:

 • Het grootste folderoverzicht van Nederland met alle folders!
 • Dé folders APP voor iPhone en iPad
 • Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
 • Zowel landelijke als regionale folders
 • Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
 • Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
 • Jouw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
 • Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
 • Opslaan van aanbiedingen en maken eigen boodschappenlijstje.
 • Adressen van winkels bij jou in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.


Jouw folder op Folderz.nl?

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je alle folders aanbieden, zowel landelijk als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerde team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor jou te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Dat is voordeel voor de natuur en voordeel voor jou.

Help jij ons beter te worden of wil je meer informatie over het plaatsen van jouw folder? Stuur ons je opmerkingen, tips en vragen naar: [email protected]. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van jouw review. De Reclamefolders website en APP word je aangeboden door Folderz.nl, al 12 jaar de meest complete foldersite van Nederland. Met alle reclamefolders, aanbiedingen, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor jou.


Download de gratis app met 2350+ winkels
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw