Folderz.nl genomineerd als website van het jaar 2022

Ook dit jaar wordt de website van het jaar 2022 weer georganiseerd. In 2021 zijn er bijna 500.000 stemmen uitgebracht op de Website van het Jaar, wat aangeeft hoe populair deze verkiezing is.

In dat jaar was Timing door het Nederlandse publiek verkozen tot Website van het Jaar 2021, maar dit jaar gaat Folderz.nl proberen om deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen!

Ook zou Folderz.nl dit jaar mee kunnen doen met de app verkiezing van het jaar. Deze werd vorig jaar in de wacht gesleept door Buienradar ontving de Populairste App Award.


Worden wij de opvolgers van Timing en de app Buienradar?

Uiteraard hebben we jouw stem hard nodig om dit jaar de grote winnaar te worden van de Website van het Jaar verkiezing 2022!

De Website van het Jaar verkiezing is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Eerdere winnaars waren onder andere Buienradar, Radar, Tweakers Pricewatch en Beter Spellen.


Jullie kunnen Folderz.nl dit jaar beoordelen als favoriete websites op inhoud, navigatie, design en kan aangeven in welke mate jullie onze site of app aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website.


Stem op Folderz.nl!


* Let op: Helaas kan het voorkomen dat u geen bevestigingsemail ontvangt om uw stem te bevestigen. Check dan even of de bevestigingsemail in uw ongewenste postvak (spam) terecht is gekomen. Ook kan het voorkomen dat u uw emailadres per ongeluk verkeerd heeft ingevoerd. Breng in dat geval nogmaals uw stem uit en controleer of u uw emailadres goed geschreven heeft.

Download de gratis app met 2350+ winkels
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw