Folderz.nl App

Onze Reclamefolders APP by Folderz.nl toont je alle actuele folders van grote en kleine winkelketens in Nederland, niet alleen alle supermarkten en bouwmarkten, maar ook elektronicazaken, modezaken, speelgoedwinkels, computerwinkels, drogisterijen en nog veel meer. Zelfs de meeste lokale winkels hebben we voor jou vermeld. Wil je een winkel als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee ben je altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen van jouw favoriete winkels en heb je jouw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld.


Ben je op zoek naar een aanbieding van een specifiek artikel of product? Ook deze vind je snel in onze app door deze te selecteren in het menu. Zo krijg je een overzicht, waar dit artikel in de folder staat, voor welke prijs en hoe lang de aanbieding nog geldig is. Vaak kun je met één klik het artikel in de folder selecteren, waarna je het eenvoudig kunt bestellen in de webshop. Uiteraard kun je aanbiedingen ook opslaan, door onze bewaar functie te gebruiken onderaan het bladerprogramma. Je kunt deze dan gemakkelijk terugvinden of vergelijken met andere aanbiedingen.


Waarom kiezen voor de Reclamefolders APP by Folderz.nl:

  • Het grootste folderoverzicht van Nederland met alle folders!
  • Dé folders APP voor iPhone en iPad
  • Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
  • Zowel landelijke als regionale folders
  • Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
  • Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
  • Jouw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
  • Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
  • Opslaan van aanbiedingen en maken eigen boodschappenlijstje.
  • Adressen van winkels bij jou in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.


Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je alle folders aanbieden, zowel landelijk als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerde team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor jou te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Dat is voordeel voor de natuur en voordeel voor jou.


Help jij ons beter te worden? Stuur ons je opmerkingen, tips en vragen naar: [email protected]. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van jouw review. De Reclamefolders APP word je aangeboden door Folderz.nl, al 10 jaar de meest complete foldersite van Nederland. Met alle reclamefolders, aanbiedingen, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor jou.

Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw