Folders van Praxis in Leeuwarden

2 Filialen

Praxis folder

Geldig: 3 Apr tot en met 9 Apr
Trending

Deze Praxis folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder

Geldig: 27 Mar tot en met 2 Apr

Deze Praxis folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder

Geldig: 20 Mar tot en met 31 Aug

Deze Praxis folder met actuele aanbiedingen is nog 153 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis Sanitair folder 2022/2022

Geldig: 27 Dec tot en met 31 Dec

Deze Praxis Sanitair folder 2022/2022 met actuele aanbiedingen is nog 274 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder - Verf Special

Geldig: 15 Dec tot en met 30 Jun

Deze Praxis folder - Verf Special met actuele aanbiedingen is nog 90 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis folder - Elektrisch Gereedschap

Geldig: 16 Nov tot en met 31 Jul

Deze Praxis folder - Elektrisch Gereedschap met actuele aanbiedingen is nog 121 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis Duurzaamheidsspecial

Geldig: 25 Sep tot en met 26 Sep

Deze Praxis Duurzaamheidsspecial met actuele aanbiedingen is nog 544 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Praxis en bespaar op je aankopen bij Praxis.

Praxis filialen in Leeuwarden

Praxis folders
Praxis Avondsterweg 2a 8938AK Leeuwarden
openingstijden
Praxis folders
Praxis De centrale 33 8924CZ Leeuwarden
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Praxis adressen en openingstijden in Leeuwarden

Je vindt hier alle Praxis adressen en de bijbehorende openingstijden van Praxis in Leeuwarden. Hierdoor weet je altijd of de Praxis bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Leeuwarden en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Praxis folder in Leeuwarden en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Praxis in Leeuwarden of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Praxis website.

Veelgestelde vragen over Praxis

Is er een Praxis winkel in Leeuwarden?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Praxis én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Praxis winkel in Leeuwarden of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Praxis in Leeuwarden voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Leeuwarden en de dichtstbijzijnde Praxis winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Praxis winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Praxis in Leeuwarden nu open?

De Praxis winkel in Leeuwarden heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Leeuwarden filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Praxis in Leeuwarden?

De aanbiedingen van deze week uit de Praxis folder met 03-04-2023 t/m 09-04-2023 zijn geldig in jouw Praxis winkel in Leeuwarden. De beste aanbiedingen in Praxis Leeuwarden zijn: Rosalie corner set + lyon tafel, Deurkruk langschild blind nostalgie mat nikkel zwart en Cartri kastanjeafsluiting op rol 5x0,75m.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Praxis in Leeuwarden?

De huidige openingstijden van Praxis in Leeuwarden vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Praxis winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Praxis in Leeuwarden?

Praxis heeft zulke interessante aanbiedingen Rosalie corner set + lyon tafel, Deurkruk langschild blind nostalgie mat nikkel zwart en Cartri kastanjeafsluiting op rol 5x0,75m, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Praxis in Leeuwarden. Helaas zit een Praxis winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Leeuwarden.


Mocht er geen Praxis gevestigd zijn in Leeuwarden, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwmarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Praxis tijdens koopzondag?

De openingstijden van Praxis in Leeuwarden zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Praxis winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Praxis op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Praxis geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Praxis afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Praxis voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Praxis in Leeuwarden?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Praxis natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Praxis en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Praxis of bekijk de actuele Praxis folder die geldig is van 03-04-2023 t/m 09-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...