Folders van Karwei

Laatste folderupdate: 17-09-21

Karwei Idee magazine

Geldig: 20 sep. tot en met 3 okt.

Deze Karwei Idee magazine met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Karwei en bespaar op je aankopen bij Karwei.

Karwei vloerenspecial folder

Geldig: 19 sep. tot en met 10 okt.

Deze Karwei vloerenspecial folder met actuele aanbiedingen is nog 20 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Karwei en bespaar op je aankopen bij Karwei.

Karwei raamdecoratie folder

Geldig: 6 sep. tot en met 24 okt.
Trending

Deze Karwei raamdecoratie folder met actuele aanbiedingen is nog 34 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Karwei en bespaar op je aankopen bij Karwei.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Karwei folder online staat?
Al 23.105 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Karwei folder online staat?
Al 25.719 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Karwei folder en aanbiedingen

Karwei bouwmarkten is een één van de grootste bouwmarkt ketens met 131 bouwmarkten in Nederland en een uitgebreide webshop. Elke twee weken geeft men een folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties, zoals de Wilde Woon Weken. Karwei is de decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver en voert een breed assortiment meubels, doe-het-zelf en decoratieartikelen, zoals verf en behang, vloeren en deuren, raamdecoratie en verlichting en tuinartikelen. Want ze weten niet alleen alles van klussen, maar ook van inrichten. U vindt er niet alleen uw favoriete vloer, lamp of wand, maar ook hoe u deze met uw meubels combineert. Bovendien biedt Karwei u naast goede kwaliteit ook een prima service, zoals de montageservice, inmeetservice, verfmeng-service en bezorgservice. En wilt u liever meer tijd aan elkaar besteden, dan aan klussen dan is er nu de Karwei Klus&klaar service, waarmee iedere klus zo is geklaard. Ook dat is: "Geen punt bij KARWEI". Wilt u uw woning opnieuw inrichten of wilt u uw badkamer verbouwen, kijk dan eens in de tweewekelijkse Karwei reclame folder voor scherpe aanbiedingen en actie prijzen en profiteer van extra voordeel met de Karwei Kaart. En blader ook eens door het Karwei magazine met leuke tips en interviews. Alle informatie over de Karwei winkels, openingstijden incl. koopzondag, de Karwei folder, het magazine en de webshop kunt u vinden op: www.karwei.nl