Folders van De Boer Drachten

Laatste folderupdate: 21-03-2022

De Boer Drachten folder

Geldig: 30 mrt. tot en met 30 sep.
Trending

Deze De Boer Drachten folder met actuele aanbiedingen is nog 129 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van De Boer Drachten en bespaar op je aankopen bij De Boer Drachten.

De Boer Drachten folder

Geldig: 24 jan. tot en met 31 dec.
Trending

Deze De Boer Drachten folder met actuele aanbiedingen is nog 221 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van De Boer Drachten en bespaar op je aankopen bij De Boer Drachten.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Boer Drachten folder online staat?
Al 46.226 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste De Boer Drachten folder online staat?
Al 52.899 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij De Boer Drachten

Openingstijden, folders en aanbiedingen van De Boer Drachten winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

De Boer folder en aanbiedingen

De Boer Drachten is al meer dan 85 jaar een bekende groothandel en winkel in Drachten met een uitgebreide webshop. Elk kwartaal geeft men een reclamefolder uit boordevol aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. De Boer heeft een compleet assortiment voor buitengewone vakmensen, zoals rundveehouders, akkerbouwers, hoveniers, campinghouders, gemeenten en professionele doe-het-zelvers. Zo bevat dit assortiment gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, kleding, reinigingsmiddelen en speelgoed van de beste A-merken of het eigen merk. De Boer heeft ook een eigen werkplaats voor het repareren van grasmaaiers, zitmaaiers en zelfs skelters. Bent u op zoek naar professioneel gereedschappen of tuinartikelen en vindt u kwaliteit en service ook belangrijk, kijk dan eens in de Boer folder voor de actuele aanbiedingen of bestel direct online in de webshop. En kijk ook even in de outlet voor nog meer kortingen en lage prijzen. Alle informatie over De Boer Drachten, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.deboerdrachten.nl