Folders van Lidl

Laatste folderupdate: 20-09-21

Lidl shop folder

Geldig: 18 sep. tot en met 25 sep.
Trending

Deze Lidl shop folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 20 sep. tot en met 26 sep.
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 40.493 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 24.714 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Lidl folder en weekaanbiedingen

Lidl, onderdeel van de Schwarz groep, is de grootste supermarktketen van Europa met ruim 420 winkels in Nederland. Sinds kort heeft Lidl ook een webshop, de Lidl-Shop waar je je boodschappen ook online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. De sleutel tot hun succes zijn: eenvoud, lage prijzen en scherpe aanbiedingen. Het assortiment bevat naast levensmiddelen en vers aanbiedingen ook interessante non-food actie artikelen voor lage prijzen. Wekelijks geeft men een folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen, zoals de XXL folder met extra grote verpakkingen voor actieprijzen of de Spaanse weken met vooral Spaanse producten. Daarnaast geeft men voor de feestdagen de speciale Delicieux folder uit met exclusieve artikelen en leuke tips en recepten. Kijk in de wekelijkse Lidl reclame folder voor een overzicht van alle folder aanbiedingen en aantrekkelijke Lidl acties. En bestelt u graag online let dan op de web-only aanbiedingen in de Lidl-Shop folder. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in de webshop.  Lidl: "De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs." Meer informatie over de Lidl vestigingen, openingstijden, de Lidl actie folder, de Delicieux folder en de webshop kunt u vinden op: www.lidl.nl.