Folders van Lidl

Lidl folder

Geldig: 4 dec. tot en met 10 dec.

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 27 nov. tot en met 3 dec.

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Kerst magazine №2

Geldig: 6 nov. tot en met 26 dec.

Deze Lidl Kerst magazine №2 met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Shop folder

Geldig: 2 dec. tot en met 8 dec.

Deze Lidl Shop folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Sinterklaas folder

Geldig: 23 okt. tot en met 5 dec.

Deze Lidl Sinterklaas folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Kerst magazine

Geldig: 6 nov. tot en met 26 dec.

Deze Lidl Kerst magazine met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Shop folder

Geldig: 25 nov. tot en met 1 dec.

Deze Lidl Shop folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

time
Lidl Over 3 dagen geldig

Bekijk de Lidl folder het eerst in de app!

150K+
Download de app

Bekijk de Lidl folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Lidl folder en weekaanbiedingen

Lidl, onderdeel van de Schwarz groep, is de grootste supermarktketen van Europa met ruim 420 winkels in Nederland. Sinds kort heeft Lidl ook een webshop, de Lidl-Shop waar je je boodschappen ook online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. De sleutel tot hun succes zijn: eenvoud, lage prijzen en scherpe aanbiedingen. Het assortiment bevat naast levensmiddelen en vers aanbiedingen ook interessante non-food actie artikelen voor lage prijzen. Wekelijks geeft men een folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen, zoals de XXL folder met extra grote verpakkingen voor actieprijzen of de Spaanse weken met vooral Spaanse producten. Daarnaast geeft men voor de feestdagen de speciale Delicieux folder uit met exclusieve artikelen en leuke tips en recepten. Kijk in de wekelijkse Lidl reclame folder voor een overzicht van alle folder aanbiedingen en aantrekkelijke Lidl acties. En bestelt u graag online let dan op de web-only aanbiedingen in de Lidl-Shop folder. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in de webshop.  Lidl: "De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs." Meer informatie over de Lidl vestigingen, openingstijden, de Lidl actie folder, de Delicieux folder en de webshop kunt u vinden op: www.lidl.nl.

Jouw Lidl winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Lidl en betaal nooit meer teveel. Lidl heeft in Nederland 424 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste Lidl folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 2084 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Playtive houten rails uitbreidingsset, Chocoladefiguren en Groente gourmet wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Lidl nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Lidl.

Als je in de Lidl folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Dirk, Albert Heijn of PLUS. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Lidl soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Lidl website.

Veelgestelde vragen over Lidl

Is er een Lidl winkel in Zoetermeer?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Lidl én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Lidl winkel in Zoetermeer of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Lidl in Zoetermeer voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Zoetermeer en de dichtstbijzijnde Lidl winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Lidl winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Lidl in Zoetermeer nu open?

De Lidl winkel in Zoetermeer heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Zoetermeer filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Lidl in Zoetermeer?

De aanbiedingen van deze week uit de Lidl folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw Lidl winkel in Zoetermeer. De beste aanbiedingen in Lidl Zoetermeer zijn: Playtive houten rails uitbreidingsset, Chocoladefiguren en Groente gourmet.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl in Zoetermeer?

De huidige openingstijden van Lidl in Zoetermeer vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Lidl winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Lidl in Zoetermeer?

Lidl heeft zulke interessante aanbiedingen Playtive houten rails uitbreidingsset, Chocoladefiguren en Groente gourmet, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Lidl in Zoetermeer. Helaas zit een Lidl winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Zoetermeer.


Mocht er geen Lidl gevestigd zijn in Zoetermeer, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl tijdens koopzondag?

De openingstijden van Lidl in Zoetermeer zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Lidl winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Lidl geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Lidl afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Lidl voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Lidl in Zoetermeer?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Lidl natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Lidl en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Lidl of bekijk de actuele Lidl folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Lidl acties

🛍️ Lidl folders: 7
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 2084
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 29-11-2023
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw