Download de gratis app met 2350+ winkels

Lidl adressen en openingsuren

Bekijk alle Lidl adressen en de bijbehorende openingsuren van Lidl in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Lidl bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Lidl folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Lidl in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Lidl website.

Veelgestelde vragen over Lidl

Waar vind ik een Lidl winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Lidl winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Lidl vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Lidl bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Lidl winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Lidl gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Lidl vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Lidl heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Lidl?

Inmiddels heeft Lidl diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Supermarkt heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Lidl winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw