Folders van Lidl in Maastricht

2 Filialen

Lidl Zomer folder

Geldig: 3 jun. tot en met 11 jun.
Trending

Deze Lidl Zomer folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 5 jun. tot en met 11 jun.
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Shop folder

Geldig: 19 mei tot en met 11 jun.
Trending

Deze Lidl Shop folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl filialen in Maastricht

Lidl folders
Lidl Baron van Hovellstraat 77-85 6221VD Maastricht
openingstijden
Lidl folders
Lidl Herculeshof 37 6215BH Maastricht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Lidl adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle Lidl adressen en de bijbehorende openingstijden van Lidl in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de Lidl bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Lidl folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Lidl in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Lidl website.

Veelgestelde vragen over Lidl

Is er een Lidl winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Lidl én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Lidl winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Lidl in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde Lidl winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Lidl winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Lidl in Maastricht nu open?

De Lidl winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Lidl in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de Lidl Zomer folder met 03-06-2023 t/m 11-06-2023 zijn geldig in jouw Lidl winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in Lidl Maastricht zijn: Ii/ parkside schraag, Abrikozencroissant en SHIMANO ZUNDAPP E-bike trekking Z80S 28".

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl in Maastricht?

De huidige openingstijden van Lidl in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Lidl winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Lidl in Maastricht?

Lidl heeft zulke interessante aanbiedingen Ii/ parkside schraag, Abrikozencroissant en SHIMANO ZUNDAPP E-bike trekking Z80S 28", dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Lidl in Maastricht. Helaas zit een Lidl winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen Lidl gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl tijdens koopzondag?

De openingstijden van Lidl in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Lidl winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Lidl geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Lidl afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Lidl voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Lidl in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Lidl natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Lidl en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Lidl of bekijk de actuele Lidl Zomer folder die geldig is van 03-06-2023 t/m 11-06-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...