Folders van Nettorama

Laatste folderupdate: 17-09-21

Nettorama folder

Geldig: 20 sep. tot en met 26 sep.
Trending

Deze Nettorama folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Nettorama en bespaar op je aankopen bij Nettorama.

Nettorama folder

Geldig: 13 sep. tot en met 19 sep.
Trending

Deze Nettorama folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Nettorama en bespaar op je aankopen bij Nettorama.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Nettorama folder online staat?
Al 49.872 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Nettorama folder online staat?
Al 30.807 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Nettorama folder en aanbiedingen

Nettorama merkendiscount is een landelijke zelfstandige supermarktketen met 32 discountsupermarkten in Nederland. Elke week geeft men een folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen, zoals: "Meer halen, Minder betalen". Het Nettorama assortiment bestaat uit een groot aanbod van ruim 6000 A-merk artikelen, zoals Douwe Egberts koffie, Heineken bier en Unox soepen, voor een opvallend lage prijs naast de huismerken G'woon en Perfekt. Daarnaast voert men een compleet assortiment versproducten, zoals aardappelen, groente, fruit, brood, vlees en zuiver in zelfbediening. Nettorama heeft bewezen de laagste prijsaanbieder van Nederland te zijn. Gemiddeld ligt het prijsniveau 10 tot 15% lager dan bij andere supermarktketens. Kijk voor uw dagelijkse boodschappen eens in de Nettorama actiekrant met actie aanbiedingen, vers op zijn best acties en en de actie volume aanbieding. "Nettorama, de merkendiscounter van Nederland". Meer informatie over de Nettorama winkels, de openingstijden en de reclame folder kunt u vinden op: www.nettorama.nl

In 2019 door GFK uitgeroepen tot "Beste Supermarkt".