Folders van ALDI

Laatste folderupdate: 15-09-21

ALDI folder

Geldig: 20 sep. tot en met 26 sep.
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI folder

Geldig: 13 sep. tot en met 19 sep.
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI wijn folder

Geldig: 5 apr. tot en met 24 okt.
Trending

Deze ALDI wijn folder met actuele aanbiedingen is nog 36 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ALDI folder online staat?
Al 21.902 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ALDI folder online staat?
Al 23.887 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

ALDI folder en aanbiedingen

ALDI, opgericht in Duitsland door Karl en Theo Albrecht, is uitgegroeid tot één van de grootste levensmiddelen discounters van Nederland met totaal 494 winkels. Elke week geven zij een mooie reclamefolder uit met een groot aantal aanbiedingen en acties, die wij vermelden op onze site. Het ALDI assortiment van ongeveer 900 artikelen bestaat uit een groot aantal eigen merk artikelen, die in kwaliteit vergelijkbaar zijn met de bekende A-merken. Bekend zijn vooral Markus koffie, Westminster thee, Una wasmiddelen en Chateau chocolade. Merken die regelmatig door de consumentenbond worden onderzocht en als best getest worden beoordeeld. Want Aldi is de goedkoopste supermarkt in huismerken. Daarnaast heeft ALDI een eigen biologisch assortiment van het merk Mama Nature, voor de klanten, die graag verantwoord willen eten. Dit assortiment bevat artikelen zoals: eieren, jam, sap, pasta, gehakt en muesli. Ze zijn te herkennen aan de witte verpakking met het groene label. Sinds kort verkoopt men ook een aantal A-merken, zoals Coca Cola, Unox, Heineken en Lays . Ook het vers assortiment van ALDI zoals vlees, brood, groente en fruit is van de beste kwaliteit en altijd vers door dagelijkse leveringen en ook de vis wordt duurzaam gevangen. Want: " Natuurlijk wel, ALDI."

Actuele ALDI folders en weekaanbiedingen

ALDI geeft wekelijks meerdere folders onder de naam ALDI actueel, met een aantal weekaanbiedingen en versacties. Zowel levensmiddelen als non-food worden hierin vermeld. Daarnaast zijn de weekendaanbiedingen en A-merk knallers van ALDI bijzonder populair. Dit weekendvoordeel op vers vlees, vers brood en verse groente en fruit zijn aanbiedingen speciaal voor het weekend en bijzonder laag geprijsd. Reden temeer dus om ook voor de weekendboodschappen naar de ALDI te gaan.

De ALDI thema folders en magazine

Tijdens feestdagen zoals Kerst en Pasen, maar ook voor Vaderdag en Moederdag, geeft ALDI een extra folder uit. Hierin een aantal luxe aanbiedingen onder het merk Prestige, die speciaal zijn ingekocht en maar enkele weken verkrijgbaar zijn, zoals soepen, vleeswaren en vlees, vis en ook wijnen en andere delicatessen. In deze feestfolders ook een aantal tips en recepten om van iedere feestdag een bijzondere dag te maken. Want ook hiervoor ben je welkom bij ALDI. Alle informatie over de ALDI winkels, de openingstijden, de ALDI folder(s) en de aanbiedingen kunt u vinden op: www.aldi.nl