Folders van ALDI in Rotterdam

11 Filialen

ALDI folder

Geldig: 28 Nov tot en met 4 Dec
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI speelgoedspecial folder

Geldig: 24 Oct tot en met 26 Dec
Trending

Deze ALDI speelgoedspecial folder met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI folder - Wijnspecial

Geldig: 30 Oct tot en met 31 Dec
Trending

Deze ALDI folder - Wijnspecial met actuele aanbiedingen is nog 31 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI filialen in Rotterdam

ALDI folders
ALDI 1E Middellandstraat 56C 3014BG Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Argonautenweg 14 3054RP Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Binnenhof 39 3069KV Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Ebenhaëzerstraat 15 3083RC Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Eudokiaplein 810 3037EP Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Linker Rottekade 6B 3034NV Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Lusthofstraat 81 3061WL Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Lusthofstraat 81 3061WL Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Maaskade 23A 3071NA Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Plein 1953 Nr 187 3086EM Rotterdam
openingstijden
ALDI folders
ALDI Vierhavensstraat 113 3029BB Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

ALDI adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle ALDI adressen en de bijbehorende openingstijden van ALDI in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de ALDI bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste ALDI folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de ALDI in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de ALDI website.

Veelgestelde vragen over ALDI

Is er een ALDI winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van ALDI én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een ALDI winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van ALDI in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde ALDI winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw ALDI winkel voor de juiste informatie.

Is de ALDI in Rotterdam nu open?

De ALDI winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de ALDI in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de ALDI folder met 28-11-2022 t/m 04-12-2022 zijn geldig in jouw ALDI winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in ALDI Rotterdam zijn: Op=op ambi pur 3volution luchtverfrisser, Palmolive naturals douchegel en Houten blokken in opbergzak.

Wat zijn de openingstijden van ALDI in Rotterdam?

De huidige openingstijden van ALDI in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw ALDI winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van ALDI in Rotterdam?

ALDI heeft zulke interessante aanbiedingen Op=op ambi pur 3volution luchtverfrisser, Palmolive naturals douchegel en Houten blokken in opbergzak, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij ALDI in Rotterdam. Helaas zit een ALDI winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen ALDI gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

Wat zijn de openingstijden van ALDI tijdens koopzondag?

De openingstijden van ALDI in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een ALDI winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van ALDI op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is ALDI geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van ALDI afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van ALDI voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt ALDI in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van ALDI natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij ALDI en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van ALDI of bekijk de actuele ALDI folder die geldig is van 28-11-2022 t/m 04-12-2022. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...