Black Friday folders van ALDI

Laatste folderupdate : 01-04-2022

ALDI wijn folder

Geldig: 4 apr. tot en met 31 jul.
Trending

Deze ALDI wijn folder met actuele aanbiedingen is nog 63 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ALDI folder online staat?
Al 59.402 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ALDI folder online staat?
Al 28.857 mensen gingen je voor

Black Friday bij ALDI

Tijdens Black Friday en natuurlijk Cyber Monday kun jij profiteren van ontzettend hoge kortingen en aanbiedingen waar je versteld van zult staan, deze vind je natuurlijk bij de Lidl. Weet jij nog niet wat je voor het kerstdiner moet maken? Kijk eens bij de ALDI voor inspiratie en de beste en goedkoopste producten. Tijdens Black Friday dat van start gaat op de laatste vrijdag van November vind je het overgrote deel van het assortiment in de actie voor de laagste prijs. Natuurlijk zijn er al enkele dagen voor de officiele start een groot aantal producten in de aanbieding. 

 

Black Friday ALDI folder en aanbiedingen

Buiten de reguliere folder biedt ALDI nu ook een speciale Black Friday folder aan, de Black Friday folder is gevuld met geweldige aanbiedingen en kwalitatieve producten. De folders zijn gemakkelijk online te bekijken, op deze manier kun je vooraf al keuzes maken en je verheugen op de hoge korting en fantastische producten. Een ontzettend groot deel van het ALDI assortiment vind je in de actie, van verschillende soorten verse groentes tot aan de beste pasta.

 

Hoe shop je de ALDI deals?

Hoewel het niet mogelijk is om online te bestellen in de webshop heeft ALDI wel een groot aantal winkels verspreid door heel Nederland waar je altijd welkom bent om de Black Friday acties te kopen. Bezoek een ALDI winkel en geniet van deze Blackfriday acties en de vriendelijke klantenservice in de winkel.