Folders van ALDI in Maastricht

4 Filialen

ALDI folder

Geldig: 4 mrt tot en met 10 mrt
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI folder

Geldig: 26 feb tot en met 3 mrt
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van ALDI en bespaar op je aankopen bij ALDI.

ALDI filialen in Maastricht

ALDI folders
ALDI Francois De Veyestraat 3 6221AB Maastricht
openingstijden
ALDI folders
ALDI Francois De Veyestraat 3 6221AB Maastricht
openingstijden
ALDI folders
ALDI Malbergsingel 54 6218AV Maastricht
openingstijden
ALDI folders
ALDI Volksplein 34B 6214AM Maastricht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

ALDI adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle ALDI adressen en de bijbehorende openingstijden van ALDI in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de ALDI bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste ALDI folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de ALDI in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de ALDI website.

Veelgestelde vragen over ALDI

Is er een ALDI winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van ALDI én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een ALDI winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van ALDI in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde ALDI winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw ALDI winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de ALDI in Maastricht nu open?

De ALDI winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de ALDI in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de ALDI folder met 04-03-2024 t/m 10-03-2024 zijn geldig in jouw ALDI winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in ALDI Maastricht zijn: SPEQ Motorhelm jet, PLAYLAND Vulkaan of vingerafdrukset en ZURU MAX 253-delige bouwstenenset.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van ALDI in Maastricht?

De huidige openingstijden van ALDI in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw ALDI winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van ALDI in Maastricht?

ALDI heeft zulke interessante aanbiedingen SPEQ Motorhelm jet, PLAYLAND Vulkaan of vingerafdrukset en ZURU MAX 253-delige bouwstenenset, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij ALDI in Maastricht. Helaas zit een ALDI winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen ALDI gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van ALDI tijdens koopzondag?

De openingstijden van ALDI in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een ALDI winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van ALDI op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is ALDI geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van ALDI afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van ALDI voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt ALDI in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van ALDI natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij ALDI en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van ALDI of bekijk de actuele ALDI folder die geldig is van 04-03-2024 t/m 10-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw