Black Friday folders van Lidl

Laatste folderupdate : 11/17/22

Lidl Shop folder

Geldig: 20 Nov tot en met 28 Nov
Trending

Deze Lidl Shop folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 21 Nov tot en met 27 Nov
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 42.279 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 47.821 mensen gingen je voor

Black Friday bij Lidl

Tijdens Black Friday en natuurlijk Cyber Monday dat van start gaat op de laatste vrijdag van November kun jij profiteren van ontzettend hoge kortingen en aanbiedingen waar je versteld van zult staan, deze vind je natuurlijk bij de Lidl. Weet jij nog niet wat je voor het kerstdiner moet maken? Kijk eens bij de Lidl voor inspiratie en de beste en goedkoopste producten. Tijdens Black Friday dat van start gaat op de laatste vrijdag van November vind je het overgrote deel van het assortiment in de actie voor de laagste prijs. 

 

Black Friday Lidl folder en aanbiedingen

Buiten de reguliere folder biedt Lidl nu ook een speciale Black Friday folder aan, de Black Friday folder is gevuld met geweldige aanbiedingen en kwalitatieve producten. De folders zijn gemakkelijk online te bekijken, op deze manier kun je vooraf al keuzes maken en je verheugen op de hoge korting en fantastische producten. Een ontzettend groot deel van het Lidl assortiment vind je in de actie, van verschillende soorten fruit tot aan het beste roomijs.

 

Hoe shop je Black Friday Lidl aanbiedingen online?

Buiten de bekende Lidl winkels die gevuld zijn met achties en kortingen kun je ook online bestellen in de Lidl webshop. Ook op deze online bestellingen zijn scherpe aanbiedingen te vinden. De online bestellingen worden bij je thuis bezorgd, dit gebeurd vaak binnen enkele uren voor een ontzettend laag bedrag. 

Black Friday Lidl deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Lidl Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Lidl tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Lidl deals! Schrijf je nu in voor de Lidl nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Lidl. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Lidl winkels vind je op Lidl website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Lidl

Wanneer begint Black Friday bij Lidl?

Black Friday deals van Lidl zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Lidl. De Lidl Shop folder geldig van 20-11-2022 t/m 28-11-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Lidl?

Tijdens Black Friday stunt Lidl dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Al het houten speelgoed 1+1 gratis

PS4 Games

Switch spellen

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Lidl bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Lidl verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Lidl voor meer informatie over de actuele levertijden.

Lidl Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 236
💰 Lidl Black Friday korting: €7,620.62
🛍️ Black Friday folders: 2