Black Friday folders van Lidl

Laatste folderupdate : 11-05-2022

Lidl folder

Geldig: 16 mei tot en met 22 mei
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 43.381 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 18.745 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday bij Lidl

Tijdens Black Friday en natuurlijk Cyber Monday dat van start gaat op de laatste vrijdag van November kun jij profiteren van ontzettend hoge kortingen en aanbiedingen waar je versteld van zult staan, deze vind je natuurlijk bij de Lidl. Weet jij nog niet wat je voor het kerstdiner moet maken? Kijk eens bij de Lidl voor inspiratie en de beste en goedkoopste producten. Tijdens Black Friday dat van start gaat op de laatste vrijdag van November vind je het overgrote deel van het assortiment in de actie voor de laagste prijs. 

 

Black Friday Lidl folder en aanbiedingen

Buiten de reguliere folder biedt Lidl nu ook een speciale Black Friday folder aan, de Black Friday folder is gevuld met geweldige aanbiedingen en kwalitatieve producten. De folders zijn gemakkelijk online te bekijken, op deze manier kun je vooraf al keuzes maken en je verheugen op de hoge korting en fantastische producten. Een ontzettend groot deel van het Lidl assortiment vind je in de actie, van verschillende soorten fruit tot aan het beste roomijs.

 

Hoe shop je Black Friday Lidl aanbiedingen online?

Buiten de bekende Lidl winkels die gevuld zijn met achties en kortingen kun je ook online bestellen in de Lidl webshop. Ook op deze online bestellingen zijn scherpe aanbiedingen te vinden. De online bestellingen worden bij je thuis bezorgd, dit gebeurd vaak binnen enkele uren voor een ontzettend laag bedrag.