Bekijk de terStal folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

terStal folder en aanbiedingen

TerStal, onderdeel van de terStal group, is een landelijke keten modespeciaalzaken met ruim 200 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Twee keer per maand geven zij een mooie reclamefolder uit, boordevol aantrekkelijke aanbiedingen, die wij vermelden op onze site. Het terStal assortiment bestaat uit dames, heren en kinderkleding volgens de laatste trends tegen scherpe prijzen. Daarnaast heeft terStal mode wekelijkse leuke acties en aanbiedingen, tijdens Black Friday zijn de aanbiedingen net iets scherper. Kijk in de terStal reclame folder voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de terStal webshop. "terStal, jouw favoriete mode verrassend voordelig."Meer informatie over de terStal vestigingen, openingstijden incl. koopzondag, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.terstal.nl

Jouw terStal winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van terStal en betaal nooit meer teveel. terStal heeft in Nederland 195 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Hey dude hoge sneakers, Adidas lage sneakers nmd_r1 w en Gbb lage sneakers amalia wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft terStal nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Arnhem, Eindhoven, Utrecht of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van terStal.

Als je in de terStal folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en Schoenen, zoals Zeeman, Wibra of Scapino. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij terStal soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de terStal website.

Veelgestelde vragen over terStal

Is er een terStal winkel in Meppel?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van terStal én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een terStal winkel in Meppel of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van terStal in Meppel voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Meppel en de dichtstbijzijnde terStal winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw terStal winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de terStal in Meppel nu open?

De terStal winkel in Meppel heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Meppel filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de terStal in Meppel?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw terStal winkel in Meppel. De beste aanbiedingen in terStal Meppel zijn: Hey dude hoge sneakers, Adidas lage sneakers nmd_r1 w en Gbb lage sneakers amalia.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van terStal in Meppel?

De huidige openingstijden van terStal in Meppel vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw terStal winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van terStal in Meppel?

terStal heeft zulke interessante aanbiedingen Hey dude hoge sneakers, Adidas lage sneakers nmd_r1 w en Gbb lage sneakers amalia, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij terStal in Meppel. Helaas zit een terStal winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Meppel.


Mocht er geen terStal gevestigd zijn in Meppel, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van terStal tijdens koopzondag?

De openingstijden van terStal in Meppel zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een terStal winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van terStal op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is terStal geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van terStal afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van terStal voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt terStal in Meppel?

Het liefst ontvang jij je bestelling van terStal natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij terStal en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van terStal of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

terStal acties

🛍️ terStal folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Kleding en Schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 18-07-2023
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw