Folders van Takko fashion

Takko fashion folder

Geldig: 4 okt. tot en met 10 okt.
Trending

Deze Takko fashion folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Takko fashion en bespaar op je aankopen bij Takko fashion.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Takko fashion folder online staat?
Al 18.730 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Takko fashion folder online staat?
Al 18.077 mensen gingen je voor

Bekijk de Takko fashion folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Takko folder en aanbiedingen

Takko Fashion is een snelgroeiende internationale keten mode discounters met ongeveer 1500 winkels in Europa, waarvan 10 winkels in Nederland. Daarnaast heeft Takko een aantrekkelijke webshop waar u een groot deel van het assortiment online kunt bestellen. Takko Fashion voert een trendy assortiment betaalbare mode voor het hele gezin, van modieus geraffineerd, basis chique of sportief casual voor betaalbare prijzen. Kijk in de Takko Fashion reclamefolder voor de laatste aanbiedingen en acties of bestel direct online in de webshop. " Takko Fashion, iedereen wil er goed uitzien". Meer informatie over de Takko Fashion winkels, openingstijden incl. koopzondag en de Takko Fashion online actie folder en de webshop kunt u vinden op: www.takko-fashion.com

Jouw Takko fashion winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Takko fashion en betaal nooit meer teveel. Takko fashion heeft in Nederland 112 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste Takko fashion folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-10-2023 t/m 10-10-2023. Deze week zijn er 1637 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Jeans - skinny fit, T-shirt - borstzak en Legging - elastische band wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Takko fashion nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Den Haag of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Takko fashion.

Als je in de Takko fashion folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en Schoenen, zoals Zeeman, Wibra of Scapino. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Takko fashion soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Takko fashion website.

Veelgestelde vragen over Takko fashion

Is er een Takko fashion winkel in Woerden?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Takko fashion én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Takko fashion winkel in Woerden of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Takko fashion in Woerden voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Woerden en de dichtstbijzijnde Takko fashion winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Takko fashion winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Takko fashion in Woerden nu open?

De Takko fashion winkel in Woerden heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Woerden filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Takko fashion in Woerden?

De aanbiedingen van deze week uit de Takko fashion folder met 04-10-2023 t/m 10-10-2023 zijn geldig in jouw Takko fashion winkel in Woerden. De beste aanbiedingen in Takko fashion Woerden zijn: Jeans - skinny fit, T-shirt - borstzak en Legging - elastische band.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Takko fashion in Woerden?

De huidige openingstijden van Takko fashion in Woerden vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Takko fashion winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Takko fashion in Woerden?

Takko fashion heeft zulke interessante aanbiedingen Jeans - skinny fit, T-shirt - borstzak en Legging - elastische band, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Takko fashion in Woerden. Helaas zit een Takko fashion winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Woerden.


Mocht er geen Takko fashion gevestigd zijn in Woerden, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Takko fashion tijdens koopzondag?

De openingstijden van Takko fashion in Woerden zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Takko fashion winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Takko fashion op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Takko fashion geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Takko fashion afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Takko fashion voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Takko fashion in Woerden?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Takko fashion natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Takko fashion en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Takko fashion of bekijk de actuele Takko fashion folder die geldig is van 04-10-2023 t/m 10-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Takko fashion acties

🛍️ Takko fashion folders: 1
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 1637
🏷️ Categorie: Kleding en Schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 01-10-2023
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw