Folders van BOUWMAAT

Laatste folderupdate: 13-09-21

BOUWMAAT folder

Geldig: 13 sep. tot en met 26 sep.

Deze BOUWMAAT folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van BOUWMAAT en bespaar op je aankopen bij BOUWMAAT.

BOUWMAAT magazine

Geldig: 1 sep. tot en met 31 okt.

Deze BOUWMAAT magazine met actuele aanbiedingen is nog 41 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van BOUWMAAT en bespaar op je aankopen bij BOUWMAAT.

BOUWMAAT magazine

Geldig: 1 apr. tot en met 30 sep.
Trending

Deze BOUWMAAT magazine met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van BOUWMAAT en bespaar op je aankopen bij BOUWMAAT.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BOUWMAAT folder online staat?
Al 47.697 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BOUWMAAT folder online staat?
Al 13.567 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Bouwmaat folder en actiekrant 

BOUWMAAT is een landelijke groothandel in bouwmaterialen met 46 vestigingen in Nederland. Bovendien is nu het totale BOUWMAAT assortiment ook 24/7 online bestelbaar vanuit de Bouwmaat folder of in de overzichtelijke webshop. Elke vestiging is alleen toegankelijk met de "Bouwmaatpas", verkrijgbaar in de vestigingen en op de site. BOUWMAAT biedt alles voor de bouw, renovatie en onderhoud van uw huis, zoals: hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Maar ook voor kwaliteit, advies en service bent u hier aan het juiste adres. Kijk in de maandelijkse BOUWMAAT folder of actiekrant op onze site voor de actuele aanbiedingen en Bouwpakkers. En let ook eens op de maandelijkse Webtoppers, acties die alleen in de webshop geldig zijn. BOUWMAAT:"Alles voor slimmer bouwen" Meer informatie over de BOUWMAAT winkels, openingstijden, de BOUWMAAT reclame folder, de actiekrant en de webshop kunt u vinden op: www.bouwmaat.nl