Folders van Lidl in Den Haag

7 Filialen

Lidl Shop folder

Geldig: 30 sep. tot en met 6 okt.
Trending

Deze Lidl Shop folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 2 okt. tot en met 8 okt.
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Herst magazine

Geldig: 30 sep. tot en met 1 nov.
Trending

Deze Lidl Herst magazine met actuele aanbiedingen is nog 29 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl filialen in Den Haag

Lidl folders
Lidl A. Diepenbrockhof 48 2551KH Den Haag
openingstijden
Lidl folders
Lidl Almeloplein 73-75 2533AD Den Haag
openingstijden
Lidl folders
Lidl De Stede 23 2543BG Den Haag
openingstijden
Lidl folders
Lidl Hildo Kroplaan 145 2552XR Den Haag
openingstijden
Lidl folders
Lidl Laan van Wateringseveld 484 2548TL Den Haag
openingstijden
Lidl folders
Lidl Parijsplein 3 2548VK Den Haag
openingstijden
Lidl folders
Lidl Wesselsstraat 500 2572WC Den Haag
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Lidl adressen en openingstijden in Den Haag

Je vindt hier alle Lidl adressen en de bijbehorende openingstijden van Lidl in Den Haag. Hierdoor weet je altijd of de Lidl bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Den Haag en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Lidl folder in Den Haag en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Lidl in Den Haag of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Lidl website.

Veelgestelde vragen over Lidl

Is er een Lidl winkel in Bilthoven?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Lidl én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Lidl winkel in Bilthoven of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Lidl in Bilthoven voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Bilthoven en de dichtstbijzijnde Lidl winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Lidl winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Lidl in Bilthoven nu open?

De Lidl winkel in Bilthoven heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Bilthoven filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Lidl in Bilthoven?

De aanbiedingen van deze week uit de Lidl Shop folder met 30-09-2023 t/m 06-10-2023 zijn geldig in jouw Lidl winkel in Bilthoven. De beste aanbiedingen in Lidl Bilthoven zijn: Schildkröt fitness opblaasbare balance stepper, Leifheit droogrek en Esmara® dames pyjama-set.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl in Bilthoven?

De huidige openingstijden van Lidl in Bilthoven vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Lidl winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Lidl in Bilthoven?

Lidl heeft zulke interessante aanbiedingen Schildkröt fitness opblaasbare balance stepper, Leifheit droogrek en Esmara® dames pyjama-set, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Lidl in Bilthoven. Helaas zit een Lidl winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Bilthoven.


Mocht er geen Lidl gevestigd zijn in Bilthoven, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl tijdens koopzondag?

De openingstijden van Lidl in Bilthoven zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Lidl winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Lidl geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Lidl afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Lidl voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Lidl in Bilthoven?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Lidl natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Lidl en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Lidl of bekijk de actuele Lidl Shop folder die geldig is van 30-09-2023 t/m 06-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw