Folders van DA

Laatste folderupdate: 21-06-2022

DA folder

Geldig: 27 jun. tot en met 10 jul.
Trending

Deze DA folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van DA en bespaar op je aankopen bij DA.

DA magazine

Geldig: 9 mei tot en met 30 jun.
Trending

Deze DA magazine met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van DA en bespaar op je aankopen bij DA.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste DA folder online staat?
Al 15.738 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste DA folder online staat?
Al 25.341 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

DA folder en aanbiedingen

DA  is al meer dan 75 jaar een drogisterijketen van zelfstandige ondernemers met ruim 270 filialen in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Elke twee weken geven zij een gezamenlijke folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen uit het hele assortiment, die wij vermelden op onze site. In dit DA assortiment van ongeveer 23.000 artikelen spelen, naast de bekende grote A-merken, zoals Dove, Prodent, Sanex, Pampers en Gillette, de DA-huismerken een belangrijke rol. Maar DA staat ook voor een deskundig advies en uitstekende service. Dat vindt u ook terug in de winkel in de wereld Fris, met het vertrouwde drogisterij assortiment, de wereld Gezond met alles om vitaal en gezond te blijven en de wereld Mooi met cosmetica artikelen, verzorging en parfumerie. In de DA actie folder die twee wekelijks uitkomt vindt u een overzicht van alle folder aanbiedingen en aantrekkelijke DA deals. "DA, voel je goed." Meer informatie over de DA winkels, openingstijden incl. koopzondag, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.da.nl