Folders van Lidl in Rotterdam

12 Filialen

Lidl folder

Geldig: 4 mrt tot en met 10 mrt
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 26 feb tot en met 3 mrt
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl Shop folder

Geldig: 1 mrt tot en met 7 mrt

Deze Lidl Shop folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl filialen in Rotterdam

Lidl folders
Lidl Ambachtsplein 30 3068GV Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Bergweg 26 3036BA Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Burgemeester Baumannlaan 195 3042AD Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl J.Dutilhweg 193-205 3065KA Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Lange Hilleweg 103-105-107-113-115 3073BK Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Mathenneserdijk 123 3027BG Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Niels Bohrplaats 25 3068JK Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Paul Krugerstraat 220-222 3072GS Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Slaak 36 3061CS Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Spinozaweg 181 3076EL Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Teldersweg 76 3052TL Rotterdam
openingstijden
Lidl folders
Lidl Vuurplaat 340 3071AR Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Lidl adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Lidl adressen en de bijbehorende openingstijden van Lidl in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Lidl bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Lidl folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Lidl in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Lidl website.

Veelgestelde vragen over Lidl

Is er een Lidl winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Lidl én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Lidl winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Lidl in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Lidl winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Lidl winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Lidl in Rotterdam nu open?

De Lidl winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Lidl in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Lidl folder met 04-03-2024 t/m 10-03-2024 zijn geldig in jouw Lidl winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Lidl Rotterdam zijn: Vileda Bezem, Homexperts 2 stoelen en Philips 3 led-lampen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Lidl in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Lidl winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Lidl in Rotterdam?

Lidl heeft zulke interessante aanbiedingen Vileda Bezem, Homexperts 2 stoelen en Philips 3 led-lampen, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Lidl in Rotterdam. Helaas zit een Lidl winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Lidl gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl tijdens koopzondag?

De openingstijden van Lidl in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Lidl winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Lidl op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Lidl geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Lidl afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Lidl voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Lidl in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Lidl natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Lidl en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Lidl of bekijk de actuele Lidl folder die geldig is van 04-03-2024 t/m 10-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw