1. Lidl Reizen brochure Trending

  Nog 15 dagen geldig

  Geldig van 1 jan. t/m 31 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Lidl aanbiedingen in deze folder

  Deze Lidl Reizen brochure vol met aanbiedingen is nog 15 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op aankopen bij Lidl.

  Folder bekijken!
 2. Lidl folder Trending

  Nog 7 dagen geldig

  Geldig van 17 jan. t/m 23 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Lidl aanbiedingen in deze folder

  Deze Lidl folder vol met aanbiedingen is nog 7 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Lidl en bespaar op aankopen bij Lidl.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Lidl is een sterk groeiende supermarkt organisatie met ruim 400 winkels in Nederland. Sinds kort heeft Lidl ook een webshop, de Lidl-Shop waar je je boodschappen ook online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. De sleutel tot hun succes zijn: eenvoud, lage prijzen en scherpe aanbiedingen. Het assortiment bevat naast levensmiddelen en vers aanbiedingen ook interessante non-food actie artikelen voor lage prijzen. Kijk in de wekelijkse Lidl reclame folder voor een overzicht van alle folder aanbiedingen en aantrekkelijke Lidl acties. En bestelt u graag online let dan op de web-only aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in de webshop.  Lidl: "De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs." Meer informatie over de Lidl vestigingen, openingstijden, de Lidl actie folder en de webshop kun je vinden op: www.lidl.nl.