Folders van Ziengs

Laatste folderupdate: 01-07-2022

Ziengs folder

Geldig: 1 jul. tot en met 11 jul.

Deze Ziengs folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Ziengs en bespaar op je aankopen bij Ziengs.

Ziengs folder

Geldig: 1 jul. tot en met 8 jul.

Deze Ziengs folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Ziengs en bespaar op je aankopen bij Ziengs.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Ziengs folder online staat?
Al 35.946 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Ziengs folder online staat?
Al 12.446 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Ziengs

Download de gratis app met 2350+ winkels

Ziengs folder en aanbiedingen

Ziengs is een grote landelijke keten van schoenspeciaalzaken met 77 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webwinkel. Elke twee weken brengen zij een mooie folder uit met een aantal aanbiedingen en kortingen uit het grote assortiment. Dit assortiment van Ziengs bestaat uit een breed scala dames-, heren- en kinderschoenen van de bekende merken o.a.: Floris van Bommel, Esprit, Maripe, Timberland en Geox. Bij Ziengs krijgt u desgewenst ook een persoonlijk en deskundig advies en een uitstekende service. Kijk daarom voor uw schoenaankopen altijd eerste in de Ziengs reclamefolder voor de laatste aanbiedingen en actie prijzen of bestel direct online in de Ziengs webshop en haal Ziengs bij je thuis. Let ook eens op de jaarlijkse Sale voor nog meer aanbiedingen en kortingen. "Ziengs, shoes & stories." Meer informatie over de Ziengs winkels, openingstijden incl. koopzondag, de Ziengs online actie folder met aanbiedingen en de webshop kunt u vinden op: www.ziengs.nl