Folders van Trekpleister

Trekpleister folder

Geldig: 4 dec. tot en met 10 dec.
Trending

Deze Trekpleister folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Trekpleister en bespaar op je aankopen bij Trekpleister.

Trekpleister folder

Geldig: 28 nov. tot en met 10 dec.
Trending

Deze Trekpleister folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Trekpleister en bespaar op je aankopen bij Trekpleister.

time
Trekpleister Nog 5 dagen geldig

Bekijk de Trekpleister folder het eerst in de app!

150K+
Download de app

Bekijk de Trekpleister folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Trekpleister folder en aanbiedingen

Trekpleister is een grote drogisterijketen met meer dan 185 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Wekelijks geven zij een online folder uit, genaamd "De Koopjeskrant" met aantrekkelijke aanbiedingen, zoals de 1+1 gratis deals of de 25% kortingsactie. Bij Trekpleister ligt het accent op het traditionele drogisterij assortiment met de Trekpleister mooi & gezondheidsshop, onderhoud- en reinigingsmiddelen, fotoservice en schepsnoep. Naast alle bekende A-merken, zoals Dove, Nivea, Prodent, Rexona, Davitamon en Duracell is ook het Trekpleister huismerk ruim vertegenwoordigd. Bent u op zoek naar Nivea shampoo, Gillette scheermesjes, Pampers luiers of gewoon een leuk cadeau, kijk dan eens in de Trekpleister reclamefolder voor de wekelijkse aanbiedingen en top deal prijzen of bestel direct online in de Trekpleister webshop. "Trekpleister, altijd meer drogist voor jou" Alle informatie over de Trekpleister winkels, openingstijden, de Trekpleister Koopjeskrant en de webshop kunt u vinden op: www.trekpleister.nl

Jouw Trekpleister winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Trekpleister en betaal nooit meer teveel. Trekpleister heeft in Nederland 140 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste Trekpleister folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 393 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Autodrop mega fliptopdoos, Mirabel mozartkogels en Dettol handzeep wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Trekpleister nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Trekpleister.

Als je in de Trekpleister folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Drogist en Parfumerie, zoals Kruidvat, Etos of Holland & Barrett. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Trekpleister soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Trekpleister website.

Veelgestelde vragen over Trekpleister

Is er een Trekpleister winkel in Aalten?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Trekpleister én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Trekpleister winkel in Aalten of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Trekpleister in Aalten voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Aalten en de dichtstbijzijnde Trekpleister winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Trekpleister winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Trekpleister in Aalten nu open?

De Trekpleister winkel in Aalten heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Aalten filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Trekpleister in Aalten?

De aanbiedingen van deze week uit de Trekpleister folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw Trekpleister winkel in Aalten. De beste aanbiedingen in Trekpleister Aalten zijn: Autodrop mega fliptopdoos, Mirabel mozartkogels en Dettol handzeep.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Trekpleister in Aalten?

De huidige openingstijden van Trekpleister in Aalten vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Trekpleister winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Trekpleister in Aalten?

Trekpleister heeft zulke interessante aanbiedingen Autodrop mega fliptopdoos, Mirabel mozartkogels en Dettol handzeep, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Trekpleister in Aalten. Helaas zit een Trekpleister winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Aalten.


Mocht er geen Trekpleister gevestigd zijn in Aalten, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Drogist en Parfumerie.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Trekpleister tijdens koopzondag?

De openingstijden van Trekpleister in Aalten zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Trekpleister winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Trekpleister op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Trekpleister geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Trekpleister afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Trekpleister voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Trekpleister in Aalten?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Trekpleister natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Trekpleister en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Trekpleister of bekijk de actuele Trekpleister folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Trekpleister acties

🛍️ Trekpleister folders: 2
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 393
🏷️ Categorie: Drogist en Parfumerie
🕰️ Laatste folderupdate: 01-12-2023
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw