Folders van Holland & Barrett

Laatste folderupdate: 23-06-2022

Holland & Barrett Zomerdeals folder

Geldig: 27 jun. tot en met 3 jul.

Deze Holland & Barrett Zomerdeals folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Holland & Barrett en bespaar op je aankopen bij Holland & Barrett.

Holland & Barrett Zomerdeals folder

Geldig: 20 jun. tot en met 26 jun.
Trending

Deze Holland & Barrett Zomerdeals folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Holland & Barrett en bespaar op je aankopen bij Holland & Barrett.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Holland & Barrett folder online staat?
Al 19.183 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Holland & Barrett folder online staat?
Al 22.411 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Holland & Barrett folder en aanbiedingen

Holland & Barrett is een landelijke keten gezondheidswinkels met bijna 200 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Zij geven een mooie online folder uit met een groot aantal aanbiedingen en z.g.n. Big Deals. Het Holland & Barrett assortiment bestaat uit een natuurlijke mix van lekkere en gezonde artikelen voor uiterlijke en innerlijke verzorging, zoals homeopathische geneesmiddelen, voedingssupplementen, sportvoeding, natuurlijke verzorgingsproducten, relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren en cadeauartikelen. Bij Holland & Barrett neemt de kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een belangrijke plaats in. Mocht je hierover vragen hebben of vragen over één van de vele gezondheidsartikelen dan zijn de Holland & Barrett winkelmedewerkers graag tot uw dienst. Iedere drie weken geeft Holland & Barrett een mooie folder uit, die wij vermelden op onze site. In deze folder vind je naast een groot aantal aanbiedingen van bekende grote merken zoals A Vogel, Dr Organic en Lucovitaal ook een groot aantal producten van het eigen merk De Tuinen en Holland & Barrett, zoals vitaminen, voedingssupplementen, huid- en body cremes, douche- en badschuim e.d. Deze onderscheiden zich door goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Maar ook de cadeauartikelen mogen in deze folder niet ontbreken. Je vindt ze er in verschillende maten en voor verschillende prijzen maar altijd met hetzelfde beste advies. Ook is het mogelijk om online te bestellen in de webshop, die 24/7 is geopend, vooral tijdens Black Friday wordt de webshop erg veel gebruikt. Hier kun je rustig thuis je keuze maken en gemakkelijk online je bestelling plaatsen. En ook hier gelden dezelfde aanbiedingen en kortingsacties als in de winkel. Bovendien wordt alles netjes thuisbezorgd. "Holland & Barrett, jouw winkel vol natuurlijke trends." Alle informatie over de Holland & Barrett winkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: http://www.hollandandbarrett.com/