Versgesneden groentemix 2*450g

Geldig: 2 aug. tot en met 8 aug.
Deze aanbieding is verlopen!

Folders met Versgesneden groentemix 2*450g aanbiedingen

Lidl
Lidl

Versgesneden groentemix 2*450g

Deze aanbieding is verlopen!
€ 2,98
€ 2,00
Actuele Versgesneden groentemix 2*450g aanbieding bij Lidl uit de folder van 2-08 t/m 8-08. Koop hier de goedkoopste Versgesneden groentemix 2*450g aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 2 aug. tot en met 8 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 09-08-21
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder
Tip

Lidl folder

Nog 6 dagen geldig

Versgesneden groentemix 2*450g aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Versgesneden groentemix 2*450g is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Versgesneden groentemix 2*450g online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Versgesneden groentemix 2*450g aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Versgesneden groentemix 2*450g aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Versgesneden groentemix 2*450g in de aanbieding? of "ik wil weten of Versgesneden groentemix 2*450g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Versgesneden groentemix 2*450g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Versgesneden groentemix 2*450g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Versgesneden groentemix 2*450g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.