Folders van Kaufland DE

Laatste folderupdate: 03-07-2022

Kaufland folder

Geldig: 7 jul. tot en met 13 jul.

Deze Kaufland folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kaufland DE en bespaar op je aankopen bij Kaufland DE.

Kaufland folder

Geldig: 30 jun. tot en met 6 jul.
Trending

Deze Kaufland folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kaufland DE en bespaar op je aankopen bij Kaufland DE.

Kaufland folder - Sommersparen

Geldig: 30 jun. tot en met 6 jul.

Deze Kaufland folder - Sommersparen met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kaufland DE en bespaar op je aankopen bij Kaufland DE.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kaufland DE folder online staat?
Al 17.932 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kaufland DE folder online staat?
Al 52.031 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Kaufland DE

Download de gratis app met 2350+ winkels

Kaufland folder en aanbiedingen

Kaufland is een grote Duitse supermarktketen met ruim 660 winkels in Duitsland en een overzichtelijke webshop. Ook veel Nederlandse grensbewoners winkelen tegenwoordig bij de Kaufland grensfilialen, zoals Kleve. Elke week geven zij een mooie reclamefolder uit, die wij voor onze Nederlandse bezoekers vermelden op onze site. Kaufland voert een aantrekkelijk supermarkt assortiment, bestaande uit kruidenierswaren, vers brood en banket, vlees en vleeswaren, zuivel, groente en fruit en diepvries en een beperkt non-food assortiment. Naast de grote A-merken, zoals Coca Cola, Jacobs, Pfanni, Kellogg’s, Persil, Aleta en Iglo is ook het eigen merk K-classic met meer dan 2000 artikelen erg populair. Deze kwaliteitsartikelen worden aangeboden tegen discountprijzen, waardoor ook prijsbewuste kopers graag winkelen bij Kaufland. Bent u in Duitsland op vakantie of woont u langs de grens kijk dan voor uw dagelijkse boodschappen eens in de Kaufland reclamefolder voor de laatste aanbiedingen en kortingen. Alle informatie over de Kaufland winkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.kaufland.de