Verse zalmfilets met huid

Geldig: 25 okt. tot en met 31 okt.
Deze aanbieding is verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen

Folders met Verse zalmfilets met huid aanbiedingen

Lidl
Lidl

Verse zalmfilets met huid

Deze aanbieding is verlopen!
€ 6,99
EXPIRED_OFFER_META_DESCRIPTION
Geldig: 25 okt. tot en met 31 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 01-11-21
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder

Lidl Black Friday folder

Nog 2 dagen geldig

Verse zalmfilets met huid aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Verse zalmfilets met huid is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Verse zalmfilets met huid online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Verse zalmfilets met huid aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Verse zalmfilets met huid aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Verse zalmfilets met huid in de aanbieding? of "ik wil weten of Verse zalmfilets met huid volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Verse zalmfilets met huid in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Verse zalmfilets met huid komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Verse zalmfilets met huid in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.