Sauvignon Blanc

Geldig: 17 jan. tot en met 23 jan.
Verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
4=3
Lidl
Lidl

Sauvignon Blanc

Verlopen!
€ 13,16
€ 9,87
Actuele Sauvignon Blanc aanbieding bij Lidl uit de folder. Bekijk de nieuwste Sauvignon Blanc aanbieding hier en koop de goedkoopste Sauvignon Blanc aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 17 jan. tot en met 23 jan.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 24-01-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Over 4 dagen geldig

Sauvignon Blanc aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Sauvignon Blanc is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Sauvignon Blanc online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Sauvignon Blanc aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Sauvignon Blanc aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Sauvignon Blanc in de aanbieding? of "ik wil weten of Sauvignon Blanc volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Sauvignon Blanc in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Sauvignon Blanc komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Sauvignon Blanc in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.