Pangasiusfilets 525g

Geldig: 16 mei tot en met 22 mei
Verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen

Folders met Pangasiusfilets 525g aanbiedingen

Lidl
Lidl

Pangasiusfilets 525g

Verlopen!
€ 5,49
Actuele Pangasiusfilets 525g aanbieding bij Lidl uit de folder. Bekijk de nieuwste Pangasiusfilets 525g aanbieding hier en koop de goedkoopste Pangasiusfilets 525g aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 16 mei tot en met 22 mei
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 23-05-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Vanaf morgen geldig

Pangasiusfilets 525g aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Pangasiusfilets 525g is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Pangasiusfilets 525g online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Pangasiusfilets 525g aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Pangasiusfilets 525g aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Pangasiusfilets 525g in de aanbieding? of "ik wil weten of Pangasiusfilets 525g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Pangasiusfilets 525g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Pangasiusfilets 525g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Pangasiusfilets 525g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.