Folders van Kruidvat in Breda

10 Filialen

Kruidvat folder

Geldig: 27 feb tot en met 10 mrt
Trending

Deze Kruidvat folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat filialen in Breda

Kruidvat folders
Kruidvat Brabantplein 25-27 4817LR Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat De Burcht 39 4834HK Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Donk 8 4824CS Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Eindstraat 9-11 4811KK Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Ginnekenstraat 44-46 4811JH Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Ginnekenweg 44-46 4818JG Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Heksenwaag 27-31 4823JT Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Moerwijk 42-44 4826HP Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Rijpstraat 6 4812TC Breda
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Valkeniersplein 8 4835RB Breda
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Kruidvat adressen en openingstijden in Breda

Je vindt hier alle Kruidvat adressen en de bijbehorende openingstijden van Kruidvat in Breda. Hierdoor weet je altijd of de Kruidvat bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Breda en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Kruidvat folder in Breda en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Kruidvat in Breda of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Kruidvat website.

Veelgestelde vragen over Kruidvat

Is er een Kruidvat winkel in Breda?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Kruidvat én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Kruidvat winkel in Breda of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Kruidvat in Breda voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Breda en de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Kruidvat winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Kruidvat in Breda nu open?

De Kruidvat winkel in Breda heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Breda filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Kruidvat in Breda?

De aanbiedingen van deze week uit de Kruidvat folder met 27-02-2024 t/m 10-03-2024 zijn geldig in jouw Kruidvat winkel in Breda. De beste aanbiedingen in Kruidvat Breda zijn: natuurlijke verzorgingslijn, Dettol handzeep 250ml en Allegra Fexotabs hooikoortstabletten.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat in Breda?

De huidige openingstijden van Kruidvat in Breda vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Kruidvat winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Kruidvat in Breda?

Kruidvat heeft zulke interessante aanbiedingen natuurlijke verzorgingslijn, Dettol handzeep 250ml en Allegra Fexotabs hooikoortstabletten, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Kruidvat in Breda. Helaas zit een Kruidvat winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Breda.


Mocht er geen Kruidvat gevestigd zijn in Breda, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Drogist en Parfumerie.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat tijdens koopzondag?

De openingstijden van Kruidvat in Breda zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Kruidvat winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Kruidvat geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Kruidvat afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Kruidvat voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Kruidvat in Breda?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Kruidvat natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Kruidvat en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Kruidvat of bekijk de actuele Kruidvat folder die geldig is van 27-02-2024 t/m 10-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw