Katja

Geldig: 27 jul. tot en met 3 aug.
Deze aanbieding is verlopen!
Jumbo
Jumbo

Katja

Deze aanbieding is verlopen!
€ 2,94
€ 3,00
Actuele Katja aanbieding bij Jumbo uit de folder van 27-07 t/m 3-08. Koop hier de goedkoopste Katja aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 27 jul. tot en met 3 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Jumbo folder of Jumbo website zijn leidend.
Laatste update: 04-08-21
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Jumbo folder
Tip

Jumbo folder

Nog 2 dagen geldig

Katja aanbieding en online acties uit de actuele Jumbo folder

Deze Katja is nu in de aanbieding bij Jumbo. Bekijk ook de actuele Jumbo folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Katja online via Jumbo website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Katja aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Katja aanbieding in de Jumbo folder van volgende week?

Wanneer is Katja in de aanbieding? of "ik wil weten of Katja volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Katja in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Katja komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Katja in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Jumbo reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.