Folders van Ekoplaza

Laatste folderupdate: 22-06-2022

Ekoplaza folder

Geldig: 22 jun. tot en met 28 jun.

Deze Ekoplaza folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Ekoplaza en bespaar op je aankopen bij Ekoplaza.

Ekoplaza folder

Geldig: 16 mei tot en met 30 sep.
Trending

Deze Ekoplaza folder met actuele aanbiedingen is nog 96 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Ekoplaza en bespaar op je aankopen bij Ekoplaza.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Ekoplaza folder online staat?
Al 15.924 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Ekoplaza folder online staat?
Al 15.515 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

EkoPlaza folder en biotoppers aanbiedingen

EkoPlaza is een snelgroeiende keten biologische supermarkten met ruim 75 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Daarnaast heeft EkoPlaza nog ongeveer 40 EWA afhaalpunten, waar bestellingen in de webshop kunnen worden afgehaald. Elke week hebben zij een aantal aantrekkelijke aanbiedingen, die zij vermelden in de online folder op onze site. Daarnaast brengen zij ook regelmatig het Lekker Weten magazine uit met leuke verhalen, recepten en tips. Het EkoPlaza assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod biologische producten van goede kwaliteit voor betaalbare prijzen. Daarnaast heeft EkoPlaza een groeiend aanbod EkoPlaza huismerken. Allemaal producten zonder geur-, kleur-, smaak en conserveringsmiddelen vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. En dat men oog heeft voor het milieu bewijzen zij maar eens weer met EKOPLAZA LAB, de eerste plasticvrije pop-up store te Amsterdam met maar liefst 680 plasticvrije producten in het assortiment. Het begin van een plasticvrije supermarkt? Wilt u ook genieten van een biologische en gezonde leefstijl kijk dan eens in de EkoPlaza reclamefolder voor de laatste week aanbiedingen en biotoppers. Of bestel uw biologische artikelen direct online in de uitgebreide webshop. "EkoPlaza, voor jouw biologische leefstijl". Meer informatie over de EkoPlaza winkels, openingstijden incl. koopzondag, de online actie folder en het Lekker Weten magazine, de EkoPlaza voordeelkaart ,en de webshop kunt u vinden op: www.ekoplaza.nl