Black Friday folders van HEMA

Laatste folderupdate : 04-06-2023

HEMA folder

Geldig: 5 jun. tot en met 11 jun.
Trending

Deze HEMA folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van HEMA en bespaar op je aankopen bij HEMA.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HEMA folder online staat?
Al 17.549 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HEMA folder online staat?
Al 31.115 mensen gingen je voor

Black Friday bij HEMA

Hema, de winkel voor ons allemaal, of je nu op zoek bent naar kleding of de bekende rookworsten, bij de Hema ben je aan het juiste adres. Grote delen van het Hema assortiment vind je natuurlijk ook in de bekende Black Friday sale, bij deze sale zul je versteld staan van de vele aanbiedingen en hoge kortingen waardoor de Hema producten voor de laagste prijs te shoppen zijn. Deze uit Amerika overgewaaide Black Friday gaat van start op laatste vrijdag van November.

 

Black Friday HEMA folder en aanbiedingen

Tijdens de Black Friday uitverkoop is het overgrote deel van de Hema catalogus in de aanbieding, of je nu op zoek bent naar woon accessoires, keukenhulpjes of sinterklaas- en kerstcadeau's, je vind ze bij de Hema. Vanwege het grote aantal aanbiedingen is er naast de reguliere Hema folders nu ook een speciale Black Friday folder gevuld met de geweldige producten en acties.

 

Hoe shop je Black Friday HEMA aanbiedingen online?

Hoewel er een groot aantal Hema winkels verspreid zijn door heel Nederland waar je ook de bekende Black Friday sale kunt shoppen is het natuurlijk ook mogelijk om online te bestellen op de Hema webshop. Bij online bestellingen worden jouw Hema producten gemakkelijk thuis bezorgd en vanaf 25.- is dit zonder extra verzendkosten.

Black Friday HEMA deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe HEMA Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van HEMA tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday HEMA deals! Schrijf je nu in voor de HEMA nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij HEMA. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de HEMA winkels vind je op HEMA website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van HEMA

Wanneer begint Black Friday bij HEMA?

Black Friday deals van HEMA zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van HEMA. De HEMA folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van HEMA?

Tijdens Black Friday stunt HEMA dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kant-en-klaar cocktail

Herenbadjassen

Vaderdagtompouce

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van HEMA bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door HEMA verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van HEMA voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

HEMA Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 HEMA Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 1