Black Friday folders van HEMA

Laatste folderupdate : 14-05-2022

HEMA folder

Geldig: 16 mei tot en met 22 mei

Deze HEMA folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van HEMA en bespaar op je aankopen bij HEMA.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HEMA folder online staat?
Al 19.226 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HEMA folder online staat?
Al 29.336 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday bij HEMA

Hema, de winkel voor ons allemaal, of je nu op zoek bent naar kleding of de bekende rookworsten, bij de Hema ben je aan het juiste adres. Grote delen van het Hema assortiment vind je natuurlijk ook in de bekende Black Friday sale, bij deze sale zul je versteld staan van de vele aanbiedingen en hoge kortingen waardoor de Hema producten voor de laagste prijs te shoppen zijn. Deze uit Amerika overgewaaide Black Friday gaat van start op laatste vrijdag van November.

 

Black Friday HEMA folder en aanbiedingen

Tijdens de Black Friday uitverkoop is het overgrote deel van de Hema catalogus in de aanbieding, of je nu op zoek bent naar woon accessoires, keukenhulpjes of sinterklaas- en kerstcadeau's, je vind ze bij de Hema. Vanwege het grote aantal aanbiedingen is er naast de reguliere Hema folders nu ook een speciale Black Friday folder gevuld met de geweldige producten en acties.

 

Hoe shop je Black Friday HEMA aanbiedingen online?

Hoewel er een groot aantal Hema winkels verspreid zijn door heel Nederland waar je ook de bekende Black Friday sale kunt shoppen is het natuurlijk ook mogelijk om online te bestellen op de Hema webshop. Bij online bestellingen worden jouw Hema producten gemakkelijk thuis bezorgd en vanaf 25.- is dit zonder extra verzendkosten.