Folders van HEMA

Laatste folderupdate: 18-09-21

HEMA folder

Geldig: 20 sep. tot en met 3 okt.

Deze HEMA folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van HEMA en bespaar op je aankopen bij HEMA.

HEMA folder

Geldig: 13 sep. tot en met 31 dec.

Deze HEMA folder met actuele aanbiedingen is nog 102 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van HEMA en bespaar op je aankopen bij HEMA.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HEMA folder online staat?
Al 48.283 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste HEMA folder online staat?
Al 15.844 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Hema folder en aanbiedingen

HEMA is een internationale warenhuis keten met ruim 540 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Elke twee weken geeft men een aantrekkelijke folder uit met diverse aanbiedingen en kortingen uit het hele assortiment. Dit HEMA assortiment bestaat o.a. uit huishoudelijke artikelen, dames-, kinder-, en herenkleding, brood, wijn en vleeswaren en parfumerie van het eigen Hema merk. Maar ook voor fotoservice, tickets en verzekeringen kunt u hier terecht. HEMA biedt goede kwaliteit, professionele service en vaste lage prijzen. Ook heeft men een klantvriendelijke winkel met een eigen gezicht naast een interessante webshop. Kijk in de Hema reclamefolder voor de laatste aanbiedingen en actie prijzen of ga naar de site en bestel direct online in de HEMA webshop. Goede kwaliteit, actuele stijl en lage prijs: 'HEMA, maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker'. Meer informatie over de HEMA winkels, openingstijden incl. koopzondag, de Hema folder en de webshop kunt u vinden op: www.hema.nl