538 HEMA Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een HEMA filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 538 HEMA filialen in Nederland.

410 Steden

Populaire steden met een HEMA filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

HEMA adressen en openingsuren

Bekijk alle HEMA adressen en de bijbehorende openingsuren van HEMA in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de HEMA bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste HEMA folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de HEMA in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de HEMA website.

Veelgestelde vragen over HEMA

Waar vind ik een HEMA winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle HEMA winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de HEMA vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit HEMA bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde HEMA winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van HEMA gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de HEMA vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. HEMA heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft HEMA?

Inmiddels heeft HEMA diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Warenhuis heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde HEMA winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon