Folders van Blokker

Blokker folder

Geldig: 4 dec. tot en met 17 dec.
Trending

Deze Blokker folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker folder

Geldig: 1 dec. tot en met 31 dec.
Trending

Deze Blokker folder met actuele aanbiedingen is nog 27 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker folder

Geldig: 6 nov. tot en met 5 dec.

Deze Blokker folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker magazine

Geldig: 13 okt. tot en met 31 dec.

Deze Blokker magazine met actuele aanbiedingen is nog 27 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker magazine

Geldig: 29 sep. tot en met 31 dec.

Deze Blokker magazine met actuele aanbiedingen is nog 27 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker magazine

Geldig: 23 jan. tot en met 31 dec.

Deze Blokker magazine met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker magazine

Geldig: 9 apr. tot en met 10 apr.

Deze Blokker magazine met actuele aanbiedingen is nog 128 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

time
Blokker Nog 12 dagen geldig

Bekijk de Blokker folder het eerst in de app!

150K+
Download de app

Bekijk de Blokker folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Blokker folder en aanbiedingen

Blokker, onderdeel van de Mirage Retail Group, is al sinds 1896, de grootste huishoudspeciaalzaak met ruim 430 winkels in Nederland en een overzichtelijke webwinkel.  Elke week heeft men een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen uit het complete assortiment, die men vermeldt in de Blokker folder. Het Blokker assortiment bestaat uit huishoudelijke artikelen, elektrische apparatuur, witgoed, cadeau-, trend- en decoratieartikelen, maar ook uit multimedia, tuinmeubelen en speelgoed van veel bekende merken zoals: Brabantia, Philips, Leifheit, Tefal, Kärcher, Curver en BK.  Blokker heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode zelfs een Speelgoedboek. Sinds kort heeft men ook een eigen merk. Daarbij is het uitgangspunt: goede kwaliteit voor een scherpe prijs.  Bent u op zoek naar een nieuwe strijkplank van Brabantia, een vloerwisser van Leifheit of een wasmachine van Bosch, kijk dan eens in de vernieuwde Blokker reclamefolder voor de vele wekelijkse aanbiedingen en extra voordeel pakkers of bestel direct gemakkelijk online in de webshop. En let ook eens op de Blokker Outlet of de Dagdeal, waarbij veel dagelijkse gebruiksartikelen nog eens extra worden afgeprijsd. "Blokker heeft het in huis." Meer informatie over de Blokker vestigingen, openingstijden, de folder en de webshop kunt u vonden op: www.blokker.nl

Jouw Blokker winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Blokker en betaal nooit meer teveel. Blokker heeft in Nederland 539 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste Blokker folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 17-12-2023. Deze week zijn er 879 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Blokker kerstverlichting multicolor 40led - 4,4 meter, Sundaze 8-pin oplaadkabel 1 meter zwart en Herman den blijker serviesset - 30-delig - 6 persoons - lichtgrijs wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Blokker nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Blokker.

Als je in de Blokker folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Leen Bakker, Xenos of Kwantum. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Blokker soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Blokker website.

Veelgestelde vragen over Blokker

Is er een Blokker winkel in IJsselstein?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Blokker én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Blokker winkel in IJsselstein of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Blokker in IJsselstein voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar IJsselstein en de dichtstbijzijnde Blokker winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Blokker winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Blokker in IJsselstein nu open?

De Blokker winkel in IJsselstein heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw IJsselstein filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Blokker in IJsselstein?

De aanbiedingen van deze week uit de Blokker folder met 04-12-2023 t/m 17-12-2023 zijn geldig in jouw Blokker winkel in IJsselstein. De beste aanbiedingen in Blokker IJsselstein zijn: Blokker kerstverlichting multicolor 40led - 4,4 meter, Sundaze 8-pin oplaadkabel 1 meter zwart en Herman den blijker serviesset - 30-delig - 6 persoons - lichtgrijs.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Blokker in IJsselstein?

De huidige openingstijden van Blokker in IJsselstein vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Blokker winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Blokker in IJsselstein?

Blokker heeft zulke interessante aanbiedingen Blokker kerstverlichting multicolor 40led - 4,4 meter, Sundaze 8-pin oplaadkabel 1 meter zwart en Herman den blijker serviesset - 30-delig - 6 persoons - lichtgrijs, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Blokker in IJsselstein. Helaas zit een Blokker winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van IJsselstein.


Mocht er geen Blokker gevestigd zijn in IJsselstein, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Wonen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Blokker tijdens koopzondag?

De openingstijden van Blokker in IJsselstein zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Blokker winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Blokker op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Blokker geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Blokker afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Blokker voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Blokker in IJsselstein?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Blokker natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Blokker en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Blokker of bekijk de actuele Blokker folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 17-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Blokker acties

🛍️ Blokker folders: 7
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 879
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 01-12-2023
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw