Folders van Blokker

Laatste folderupdate: 19-09-21

Blokker folder

Geldig: 20 sep. tot en met 3 okt.
Trending

Deze Blokker folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Blokker folder

Geldig: 13 sep. tot en met 26 sep.
Trending

Deze Blokker folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Douwe Egberts geschenkengids 2021

Geldig: 1 apr. tot en met 31 dec.

Deze Douwe Egberts geschenkengids 2021 met actuele aanbiedingen is nog 102 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Blokker en bespaar op je aankopen bij Blokker.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Blokker folder online staat?
Al 58.916 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Blokker folder online staat?
Al 41.687 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Blokker folder en aanbiedingen

Blokker, onderdeel van de Mirage Retail Group, is al sinds 1896, de grootste huishoudspeciaalzaak met ruim 430 winkels in Nederland en een overzichtelijke webwinkel.  Elke week heeft men een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen uit het complete assortiment, die men vermeldt in de Blokker folder. Het Blokker assortiment bestaat uit huishoudelijke artikelen, elektrische apparatuur, witgoed, cadeau-, trend- en decoratieartikelen, maar ook uit multimedia, tuinmeubelen en speelgoed van veel bekende merken zoals: Brabantia, Philips, Leifheit, Tefal, Kärcher, Curver en BK.  Blokker heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode zelfs een Speelgoedboek. Sinds kort heeft men ook een eigen merk. Daarbij is het uitgangspunt: goede kwaliteit voor een scherpe prijs.  Bent u op zoek naar een nieuwe strijkplank van Brabantia, een vloerwisser van Leifheit of een wasmachine van Bosch, kijk dan eens in de vernieuwde Blokker reclamefolder voor de vele wekelijkse aanbiedingen en extra voordeel pakkers of bestel direct gemakkelijk online in de webshop. En let ook eens op de Blokker Outlet of de Dagdeal, waarbij veel dagelijkse gebruiksartikelen nog eens extra worden afgeprijsd. "Blokker heeft het in huis." Meer informatie over de Blokker vestigingen, openingstijden, de folder en de webshop kunt u vonden op: www.blokker.nl