Folders van BoXXer

Laatste folderupdate: 16-05-2022

BoXXer folder

Geldig: 16 mei tot en met 5 jun.

Deze BoXXer folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van BoXXer en bespaar op je aankopen bij BoXXer.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BoXXer folder online staat?
Al 13.793 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BoXXer folder online staat?
Al 54.013 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

BoXXer folder en aanbiedingen

Is jouw televisie, vaatwasser of stofzuiger kapot, neem dan eens een kijkje bij BoXXer. BoXXer heeft namelijk meer dan tien jaar ervaring en is de snelst groeiende elektronica winkel in Nederland met nu meer dan tien verschillende filialen verspreid door heel Nederland, de winkel voor al je elektronica. Kijk daarom ook eens in de folder en koop jouw producten uit het brede assortiment met mooie aanbiedingen. Bij BoXXer koop je producten van bekende merken als Bosch. Braun en AEG voor de laagste prijs door de mooie acties. Buiten de elektronica in huis verkopen ze er ook telefoons, navigatiesystemen, dashcams en ga zo maar door.


Buiten online bestellen op de webshop waar je binnen een werkdag je producten al in huis hebt ben je ook altijd welkom in een van de winkels waar ze je met veel kennis zullen helpen met de zoektocht naar het juiste product. Met bijvoorbeeld een cashback actie koop je er jouw product met veel korting, maar ook vind je misschien dit product het goedkoopste in de aanbieding of uitverkoop. 


Meer algemene informatie over onder andere folders en openingstijden kun je online vinden op: https://www.boxxer.nl