Boni
Boni

Kips gesneden kipfilet pak 150 gram

Verlopen!
€ 2,79
€ 1,00
Actuele Kips gesneden kipfilet pak 150 gram aanbieding bij Boni uit de folder. Bekijk de nieuwste Kips gesneden kipfilet pak 150 gram aanbieding hier en koop de goedkoopste Kips gesneden kipfilet pak 150 gram aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 17 jan. tot en met 23 jan.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Boni folder of Boni website zijn leidend.
Laatste update: 24-01-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Boni folder
Nieuw

Boni folder

Nog 5 dagen geldig

Kips gesneden kipfilet pak 150 gram aanbieding en online acties uit de actuele Boni folder

Deze Kips gesneden kipfilet pak 150 gram is nu in de aanbieding bij Boni. Bekijk ook de actuele Boni folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Kips gesneden kipfilet pak 150 gram online via Boni website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Kips gesneden kipfilet pak 150 gram aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Kips gesneden kipfilet pak 150 gram aanbieding in de Boni folder van volgende week?

Wanneer is Kips gesneden kipfilet pak 150 gram in de aanbieding? of "ik wil weten of Kips gesneden kipfilet pak 150 gram volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Kips gesneden kipfilet pak 150 gram in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Kips gesneden kipfilet pak 150 gram komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Kips gesneden kipfilet pak 150 gram in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Boni reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.