Download de gratis app met 2350+ winkels

Boni adressen en openingsuren

Bekijk alle Boni adressen en de bijbehorende openingsuren van Boni in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Boni bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Boni folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Boni in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Boni website.

Veelgestelde vragen over Boni

Waar vind ik een Boni winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Boni winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Boni vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Boni bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Boni winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Boni gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Boni vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Boni heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en Almere.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Boni?

Inmiddels heeft Boni diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Supermarkt heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en Almere. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Boni winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw