Lidl
Lidl

Zalmfilet 200g

Verlopen!
€ 4,99
Actuele Zalmfilet 200g aanbieding bij Lidl uit de folder. Bekijk de nieuwste Zalmfilet 200g aanbieding hier en koop de goedkoopste Zalmfilet 200g aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 3 jun. 2023 tot en met 11 jun. 2023
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier

Zalmfilet 200g aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Zalmfilet 200g is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Zalmfilet 200g online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Zalmfilet 200g aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Zalmfilet 200g aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Zalmfilet 200g in de aanbieding? of "ik wil weten of Zalmfilet 200g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Zalmfilet 200g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Zalmfilet 200g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Zalmfilet 200g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over Zalmfilet 200g

Waar kan ik de goedkoopste Zalmfilet 200g vinden?

De aanbieding is verkrijgbaar in verschillende winkels, bekijk alle producten om de goedkoopste Zalmfilet 200g te krijgen. Als je graag wilt kijken of het artikel met meer korting te koop is in een andere winkel, bekijk de categorie 'Supermarkt'. Wellicht vind je deze aanbiedingen ook interessant: Zalmfilet 500g, Ah zalmfilet & Verse zalmfilet.

close-icon close-icon

Wat is de prijs van Zalmfilet 200g in aanbieding?

De prijs van de Zalmfilet 200g kan ook teruggevonden worden hierboven op de pagina, samen met de datum van wanneer de aanbieding beschikbaar is. Ook kun je de prijzen in de huidige Lidl Shop folder of op de Lidl website controleren. De aanbiedingen verzekeren je van het kopen van de Lidl producten voor de laagste prijs.

close-icon close-icon

Waar kan ik vergelijkbare aanbiedingen van Lidl vinden?

Is de actie van Zalmfilet 200g niet echt waar je naar opzoek bent of is de actie verlopen? Je kunt altijd de Lidl Shop folder van 30-09-2023 tot en met 06-10-2023 online bekijken om de acties en aanbiedingen bij Lidl terug te vinden.

close-icon close-icon

Is dit de hoogste korting voor Zalmfilet 200g bij Lidl?

Neem een kijkje voor de goedkoopste producten tussen alle aanbiedingen! Als je wilt weten of Lidl de hoogste korting voor Zalmfilet 200g heeft, vergelijk het op de Topic page of met andere winkels.

close-icon close-icon

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft Lidl?

Als je zoekt naar aanbiedingen die anders zijn dan de Zalmfilet 200g aanbiedingen, neem een kijkje in de Lidl Shop folder van 30-09-2023 tot en met 06-10-2023. Hier zijn een aantal voorbeelden van andere acties: Zalmfilet 500g, Ah zalmfilet & Verse zalmfilet.

close-icon close-icon

Is deze actie online beschikbaar in de webshop?

Meeste aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar op de webshop. Om erachter te komen of Zalmfilet 200g online verkrijgbaar is bij Lidl, neem een kijkje op de Lidl website. Houd er rekening mee dat sommige winkels alleen online verkopen op de website, of hebben enkel een winkel op de site. Meer informatie vind je op de Lidl website.

close-icon close-icon

In welke categorie kan ik deze actie vinden?

De Zalmfilet 200g aanbieding kan teruggevonden worden in de Supermarkt categorie. Klik op de Lidl Shop folder of scroll verder naar 'aanbiedingen'. Als je de vergelijkbare aanbiedingen wilt zien, blader door de Lidl Shop folder van 30-09-2023 tot en met 06-10-2023.

close-icon close-icon

In welke andere winkel kan ik Zalmfilet 200g vinden?

Je beste optie is om het product bij Lidl te kopen. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de folders van andere winkels. Als je klikt op Supermarkt onder categorieën, vind je de winkels die vergelijkbaar zijn met Lidl.

close-icon close-icon

Heeft u een kortingscode nodig voor Zalmfilet 200g?

Je kunt toegang krijgen tot een aantal acties en aanbiedingen met een actiecode of kortingscode. Als je wilt bekijken of Zalmfilet 200g een code nodig heeft, neem een kijkje in de Lidl Shop folder van 30-09-2023 tot en met 06-10-2023 of op de Lidl website.

close-icon close-icon

Wat biedt Lidl, behalve Zalmfilet 200g, nog meer aan?

Lidl biedt naast de Zalmfilet 200g een ruime collectie producten aan. Houd de wekelijkse Lidl Shop folder in de gaten om de beste aanbiedingen en acties te vinden. Naast Zalmfilet 200g, kunt u ook de volgende aanbiedingen vinden: Zalmfilet 500g, Ah zalmfilet & Verse zalmfilet.

close-icon close-icon
Toon alle...