Kant-en-klaar maaltijd

Geldig: 25 okt. tot en met 31 okt.
Deze aanbieding is verlopen!
2 stuks
Lidl
Lidl

Kant-en-klaar maaltijd

Deze aanbieding is verlopen!
€ 2,50
EXPIRED_OFFER_META_DESCRIPTION
Geldig: 25 okt. tot en met 31 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 01-11-21
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder

Lidl Black Friday folder

Nog 2 dagen geldig

Kant-en-klaar maaltijd aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Kant-en-klaar maaltijd is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Kant-en-klaar maaltijd online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Kant-en-klaar maaltijd aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Kant-en-klaar maaltijd aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Kant-en-klaar maaltijd in de aanbieding? of "ik wil weten of Kant-en-klaar maaltijd volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Kant-en-klaar maaltijd in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Kant-en-klaar maaltijd komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Kant-en-klaar maaltijd in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.