3+1 Gratis
Lidl
Lidl

Hollandse nieuwe

Verlopen!
€ 2,89
Actuele Hollandse nieuwe aanbieding bij Lidl uit de folder. Bekijk de nieuwste Hollandse nieuwe aanbieding hier en koop de goedkoopste Hollandse nieuwe aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 4 jul. tot en met 10 jul.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 11-07-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Lidl folder

Lidl Zomer folder

Nog 6 dagen geldig

Hollandse nieuwe aanbieding en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Hollandse nieuwe is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Hollandse nieuwe online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Hollandse nieuwe aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Hollandse nieuwe aanbieding in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Hollandse nieuwe in de aanbieding? of "ik wil weten of Hollandse nieuwe volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Hollandse nieuwe in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Hollandse nieuwe komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Hollandse nieuwe in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over Hollandse nieuwe

Waar kan ik de goedkoopste Hollandse nieuwe vinden?

De aanbieding is verkrijgbaar in verschillende winkels, bekijk alle producten om de goedkoopste Hollandse nieuwe te krijgen. Als je graag wilt kijken of het artikel met meer korting te koop is in een andere winkel, bekijk de categorie 'Supermarkt'. Wellicht vind je deze aanbiedingen ook interessant: Hollandse nieuwe, Hollandse nieuwe & Hollandse nieuwe.

Wat is de prijs van Hollandse nieuwe in aanbieding?

De prijs van de Hollandse nieuwe kan ook teruggevonden worden hierboven op de pagina, samen met de datum van wanneer de aanbieding beschikbaar is. Ook kun je de prijzen in de huidige Lidl Zomer folder of op de Lidl website controleren. De aanbiedingen verzekeren je van het kopen van de Lidl producten voor de laagste prijs.

Waar kan ik vergelijkbare aanbiedingen van Lidl vinden?

Is de actie van Hollandse nieuwe niet echt waar je naar opzoek bent of is de actie verlopen? Je kunt altijd de Lidl Zomer folder van 21-07-2022 tot en met 14-08-2022 online bekijken om de acties en aanbiedingen bij Lidl terug te vinden.

Is dit de hoogste korting voor Hollandse nieuwe bij Lidl?

Neem een kijkje voor de goedkoopste producten tussen alle aanbiedingen! Als je wilt weten of Lidl de hoogste korting voor Hollandse nieuwe heeft, vergelijk het op de Topic page of met andere winkels.

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft Lidl?

Als je zoekt naar aanbiedingen die anders zijn dan de Hollandse nieuwe aanbiedingen, neem een kijkje in de Lidl Zomer folder van 21-07-2022 tot en met 14-08-2022. Hier zijn een aantal voorbeelden van andere acties: Hollandse nieuwe, Hollandse nieuwe & Hollandse nieuwe.

Is deze actie online beschikbaar in de webshop?

Meeste aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar op de webshop. Om erachter te komen of Hollandse nieuwe online verkrijgbaar is bij Lidl, neem een kijkje op de Lidl website. Houd er rekening mee dat sommige winkels alleen online verkopen op de website, of hebben enkel een winkel op de site. Meer informatie vind je op de Lidl website.

In welke categorie kan ik deze actie vinden?

De Hollandse nieuwe aanbieding kan teruggevonden worden in de Supermarkt categorie. Klik op de Lidl Zomer folder of scroll verder naar 'aanbiedingen'. Als je de vergelijkbare aanbiedingen wilt zien, blader door de Lidl Zomer folder van 21-07-2022 tot en met 14-08-2022.

In welke andere winkel kan ik Hollandse nieuwe vinden?

Je beste optie is om het product bij Lidl te kopen. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de folders van andere winkels. Als je klikt op Supermarkt onder categorieën, vind je de winkels die vergelijkbaar zijn met Lidl.

Heeft u een kortingscode nodig voor Hollandse nieuwe?

Je kunt toegang krijgen tot een aantal acties en aanbiedingen met een actiecode of kortingscode. Als je wilt bekijken of Hollandse nieuwe een code nodig heeft, neem een kijkje in de Lidl Zomer folder van 21-07-2022 tot en met 14-08-2022 of op de Lidl website.

Wat biedt Lidl, behalve Hollandse nieuwe, nog meer aan?

Lidl biedt naast de Hollandse nieuwe een ruime collectie producten aan. Houd de wekelijkse Lidl Zomer folder in de gaten om de beste aanbiedingen en acties te vinden. Naast Hollandse nieuwe, kunt u ook de volgende aanbiedingen vinden: Hollandse nieuwe, Hollandse nieuwe & Hollandse nieuwe.

Toon alle...