1. Kruidvat folder Trending

  Nog 4 dagen geldig

  Geldig van 6 dec. t/m 11 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Kruidvat aanbiedingen in deze folder

  Deze Kruidvat folder vol met aanbiedingen is nog 4 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op aankopen bij Kruidvat.

  Folder bekijken!
 2. Kruidvat speelgoed folder Trending

  Nog 12 dagen geldig

  Geldig van 23 okt. t/m 19 dec.

  133 pagina's met aanbiedingen van Kruidvat

  Deze Kruidvat speelgoed folder vol met aanbiedingen is nog 12 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op aankopen bij Kruidvat.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Kruidvat folder en aanbiedingen

Kruidvat is de absolute marktleider in de drogisterijbranche met ruim 800 vestigingen in Nederland. Welk drogisterijartikel je ook zoekt, Kruidvat heeft het. Maar ook de Kruidvat eigen merkartikelen zijn erg populair. Ze hebben een hoge kwaliteit en een bijzonder lage prijs. Verrassend zijn ook de aanbiedingen van niet-cosmetica-artikelen zoals cd's, dvd's, speelgoed, interieurartikelen en ook snoep en lectuur. Dit assortiment staat wekelijks in de Kruidvat actie folder, met vele aanbiedingen, acties en voordeel. Zo is dus Kruidvat: "Steeds verrassend, altijd voordelig" Meer informatie over de Kruidvat vestigingen, openingstijden, de Kruidvat reclame folder en de webshop vindt u op : www.kruidvat.nlĀ