Folders van Kruidvat in Middelburg

4 Filialen

Kruidvat folder

Geldig: 19 sep. tot en met 24 sep.
Trending

Deze Kruidvat folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat folder

Geldig: 12 sep. tot en met 24 sep.
Trending

Deze Kruidvat folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat filialen in Middelburg

Kruidvat folders
Kruidvat Fazantenhof 16 4332XT Middelburg
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Johan Van Reigersbergstraat 9 4336XA Middelburg
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Lange Delft 60-62 4331AR Middelburg
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Lange Geere 151 4331MG Middelburg
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Kruidvat adressen en openingstijden in Middelburg

Je vindt hier alle Kruidvat adressen en de bijbehorende openingstijden van Kruidvat in Middelburg. Hierdoor weet je altijd of de Kruidvat bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Middelburg en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Kruidvat folder in Middelburg en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Kruidvat in Middelburg of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Kruidvat website.

Veelgestelde vragen over Kruidvat

Is er een Kruidvat winkel in Middelburg?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Kruidvat én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Kruidvat winkel in Middelburg of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Kruidvat in Middelburg voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Middelburg en de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Kruidvat winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Kruidvat in Middelburg nu open?

De Kruidvat winkel in Middelburg heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Middelburg filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Kruidvat in Middelburg?

De aanbiedingen van deze week uit de Kruidvat folder met 19-09-2023 t/m 24-09-2023 zijn geldig in jouw Kruidvat winkel in Middelburg. De beste aanbiedingen in Kruidvat Middelburg zijn: Colgate tandpasta in tube 75 ml, Philips opzetborstels 2-pak en Lego city reddingsboot brand 60373.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat in Middelburg?

De huidige openingstijden van Kruidvat in Middelburg vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Kruidvat winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Kruidvat in Middelburg?

Kruidvat heeft zulke interessante aanbiedingen Colgate tandpasta in tube 75 ml, Philips opzetborstels 2-pak en Lego city reddingsboot brand 60373, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Kruidvat in Middelburg. Helaas zit een Kruidvat winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Middelburg.


Mocht er geen Kruidvat gevestigd zijn in Middelburg, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Drogist en Parfumerie.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat tijdens koopzondag?

De openingstijden van Kruidvat in Middelburg zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Kruidvat winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Kruidvat geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Kruidvat afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Kruidvat voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Kruidvat in Middelburg?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Kruidvat natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Kruidvat en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Kruidvat of bekijk de actuele Kruidvat folder die geldig is van 19-09-2023 t/m 24-09-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...