Folders van Kruidvat in Groningen

10 Filialen

Kruidvat folder

Geldig: 4 okt. tot en met 9 okt.
Trending

Deze Kruidvat folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat folder

Geldig: 27 sep. tot en met 9 okt.
Trending

Deze Kruidvat folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kruidvat en bespaar op je aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat filialen in Groningen

Kruidvat folders
Kruidvat Dierenriemstraat 252 9742AN Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Herestraat 53 9711LC Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Kajuit 253 9733CS Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Overwinningsplein 25-29 9728GR Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Siersteenlaan 428 / 18 9743ES Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Van Imhoffstraat 12 9721CP Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Van Lenneplaan 109 9721PE Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Vismarkt 15-17 9712CA Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Westerhaven 70 9718AC Groningen
openingstijden
Kruidvat folders
Kruidvat Zuiderweg 3 9745AA Groningen
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Kruidvat adressen en openingstijden in Groningen

Je vindt hier alle Kruidvat adressen en de bijbehorende openingstijden van Kruidvat in Groningen. Hierdoor weet je altijd of de Kruidvat bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Groningen en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Kruidvat folder in Groningen en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Kruidvat in Groningen of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Kruidvat website.

Veelgestelde vragen over Kruidvat

Is er een Kruidvat winkel in Groningen?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Kruidvat én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Kruidvat winkel in Groningen of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Kruidvat in Groningen voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Groningen en de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Kruidvat winkel voor de juiste informatie.

Is de Kruidvat in Groningen nu open?

De Kruidvat winkel in Groningen heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Groningen filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Kruidvat in Groningen?

De aanbiedingen van deze week uit de Kruidvat folder met 04-10-2022 t/m 09-10-2022 zijn geldig in jouw Kruidvat winkel in Groningen. De beste aanbiedingen in Kruidvat Groningen zijn: Sanex deodorant en douche 1+1 gratis, Always discreet incontinentieverband en Creatieve stempelset.

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat in Groningen?

De huidige openingstijden van Kruidvat in Groningen vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Kruidvat winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Kruidvat in Groningen?

Kruidvat heeft zulke interessante aanbiedingen Sanex deodorant en douche 1+1 gratis, Always discreet incontinentieverband en Creatieve stempelset, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Kruidvat in Groningen. Helaas zit een Kruidvat winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Groningen.


Mocht er geen Kruidvat gevestigd zijn in Groningen, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Drogist en Parfumerie.

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat tijdens koopzondag?

De openingstijden van Kruidvat in Groningen zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Kruidvat winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Kruidvat op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Kruidvat geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Kruidvat afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Kruidvat voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Kruidvat in Groningen?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Kruidvat natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Kruidvat en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Kruidvat of bekijk de actuele Kruidvat folder die geldig is van 04-10-2022 t/m 09-10-2022. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...